Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Смущаващи кадри от наш мол! Вижте дъното на Чеченеца и Емили Тротинетката
Автор: Екип Burgas24.bg 13:44 / 05.04.2023Коментари (12)7454
© Фейсбук
Смущаващи кадри от мол в Пловдив бяха публикувани във Фейсбук. Plovdiv24.bg показва малка част от видеото - по обясними причини.

Клипът е с участието на Чеченеца, небезизвестната Емили Тротинетката, но не само. Ето какво разказа потребителят, който даде гласност на случая:

Упадъкът на един малък, но за сметка на това много прост народ... С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче... Всъщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности... Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца...

Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО!

Думите на учителката:

Здравейте! Пиша по повод клипа, който сте качили. Това момче го познавам, бях му учителка. За съжаление той е дете със специални образователни потребности и определено това е жива гавра.

P.S. Вече разговарях с майката на момчето, очаквам обаждане и от бащата.

Тъй като е бил заплашван за да участва във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля, и да си свършат работата. Надявам се родителите да се решат на среща с адвокат, тъй като са изключително притеснени от възможни последствия и отмъщение.

Надявам се, че отдавна е спряло да ви бъде смешно... Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си позволят адвокат. Сега бих искал да знам, кой е готов да помогне, чисто финансово или с безвъзмездни адвокатски услуги.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
НА ТОЯ ЧЕЧЕНЕЦ БРАТ МУ НЕ ГО ЛИ НАЗНАЧИХА НЯКАКЪВ ШЕФ В ОБЩИНА Пловдив ! ГЕНА СИ Е ГЕН ! ГОРКИТЕ ХОРИЦА САМО КАИШКА ИМ ЛИПСВА !
0
 
 
Тези всички от клипа са бавноразвиващи безделници! Всички се друсат и всички продават хапченца и тревичка. Разчитат единствено на утрешния ден. Съд за тия гамени без прошка, а ако имат и други провинения какво чакате че не ги арестувате да полежат, в затвора ще станат мирни мадами! И като излязат от затвора пак ще са същите дебили ама ще се замислят другия път като решат да правят глупости.
+4
 
 
Иначе даваме трибуна на такива утрепки и ги каним по партита, в евтнини и долнопробни заведения и после защо се имали за безсмъртни. В реалния живот, " на улицата" са страхливи като мишки и се подиграват с едно дете... Защо не опитате с някой, който може да ви се противопостави?! Разбирам, че това ви е нивото, в Оникс може да минете за интересни при недоразвитите и пъпчасали пубери. Иначе на стойки го докарвате, но не знаех, че освен много прости сте и бездушни и се гаврите с тези, за които си мислите, че никой няма да ви се "разсърди"...
+3
 
 
Всичко си заслужаваме. Уви. Това, освен гавра с потърпевшото момче, е гавра с естествената природа на човек, с неговия морален компас, с неговия стремеж към обожение... Целият сценарии, барабар с актьорите в него, е една гавра, което е по-голямата трагедия.
+4
 
 
Къв е тоя "чеченец", на транса гаджето ли? Аз като не слушам чалга и съм стрейт в кексуално отношение, не съм в течение на извращенията. Иначе - сериозно, родителите веднага да подават жалба за тормоз и заплахи! После да си търсят адвокат, първо жалбата.
+6
 
 
Това по принцип е гавра за ВСЯКО човешко същество. Искам един ден унижението им да е пълно и те да лазят като кучета. Упадъкът на обществото ни е пълен!
на 05.04.2023 г.
0
 
 
Тук разбира се няма коментари и защо ли да има... "Упадъкът на един малък, но за сметка на това много прост народ... "
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.04.2023 г.
+1
 
 
От къде се събра такава измет?!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: