Снимаха ги: Ани Салич и Сотир Цацаров са двойка!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
13:18 / 27.07.2022
993
Ани Салич и Сотир Цацаров са на почивка на остров Корфу. В неделя на летището на малкия гръцки остров, докато чакат паспортна проверка, двамата правят впечатление на читател на в. "България Днес", който е изпратил и снимките.

Мъжът е бил впечатлен приятно от двойката, която заедно с него пътувала с лоукост компания, придружена вероятно от дъщерята на телевизионната водеща, Хана. Ани Салич и Сотир Цацаров дисциплинирано изчакали реда си най-отзад на опашката след останалите пътници. Читателят направил снимките, докато двамата очакват багажа си.

За лятното пътуване 53-годишната тв звезда е избрала за вероятно първата обща почивка с 56-годишния юрист тематичен морски тишърт, а 55-годишният Сотир Цацаров е заложил на спортна риза в райе.

В краткия мейл, който придружава фотосите, човекът, направил снимките, пише, че двойката била в прекрасно настроение и това личало в усмивките и милите жестове помежду им. Бившият главен прокурор и шеф на комисията "Антимафия" непринудено търси документи в раницата на своята половинка под погледа на нейната дъщеря.

Кадрите от летището в Корфу потвърждават публикации за връзка между един от най-добрите ни юристи Сотир Цацаров и обичаната от зрителите Ани Салич. "България Днес" все пак потърси потвърждение за автентичността на снимките, задавайки въпроса в главна прокуратура, където Цацаров ръководи звено за анализи във Върховната касационна прокуратура, и в Нова телевизия, където Салич води централните новини, дали са в отпуск. И от двете места отказаха да отговорят, позовавайки се на това, че става дума за лични данни, но прокурори обясниха, че не са виждали Цацаров от началото на седмицата, а Ани Салич в последните няколко дни не води новините на Нова тв.

Неотдавна стана ясно, че Цацаров е в процедура на развод със съпругата си Меглена, а по същото време тв водещата, която отдавна живее сама с двете си деца, обяви, че има нов спътник до себе си.

Близки на двойката, която вече живее заедно, искрено подкрепят тяхната връзка. Споделят, че двамата са видимо щастливи, спокойни и взаимно хармонично се допълват.

Ани Салич освен с журналистика се занимава от години и с благотворителната кампания на Нова телевизия Game Changers - Промяната. Водещата е един от "Достойните българи" от големия проект на "24 часа" и е посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2007 г.

За широката публика Цацаров е познат със своя задълбочен интерес към историята и с невероятно чувство за хумор и самоирония.

Виж коментарите (7)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).