Снимки в нета на голобрад ученик зад волана втрещиха пловдивска майка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (20)
12:40 / 25.06.2016
1067
Обезпокоен родител се свърза с Plovdiv24.bg, за да изрази притесненията си. За какво точно става дума?

Здравейте! Поводът да Ви пиша са снимки в интернет, качени от 14-15 годишно момче от училището на детето ми, които лично аз намирам за доста смущаващи. 

Едно, че момчето непрекъснато се хвали на съучениците си как шофира автомобилите на баща си и брат си. Честно казано, като го чух, не го повярвах, помислих, че детето просто си измисля. Но когато видях снимките, останах втрещена. 

Последните няколко години на територията на града ни (за Пловдив става дума) прекалено много хора загинаха или останаха инвалиди...

Не разбирам позицията на възрастните в семейството на момчето. Разбирам, че финансово са добре (дори не знам какъв е бизнесът им, но не ме и интересува), но това не им дава право да подлагат на риск невинни хора на улиците на града. 

Пиша Ви, защото в утрешния ден това момче може да убие някой, или просто да рани и той най-вероятно ще остане безнаказан (ако самият той не убие и себе си, разбира се).

Виж коментарите (20)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).