Собственици на заведения пропищяха от Сашо Роман

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
12:38 / 30.08.2019
1711
Собственици на заведения пропищяха от Сашо Роман. Те твърдят, че певецът им искал по 2000 лева капаро, а в уречения ден не се явявал на участия.

Пред "Телеграф“ фолк легендата отрича да е взимал пари, подчертавайки, че към днешна дата работи само по родното Черноморие и няма участия в столицата и големите градове.

"Това е грозна лъжа. Никога не съм си позволявал да не отида на предварително уговорено участие. В момента пея по морето, в Созопол. Прибирам се в средата на септември. Недопустимо е да се пише, че съм взел пари за участие в Перник и не съм отишъл, имайки предвид, че съм ангажиран тук, и то почти всяка вечер“, коментира Роман. Певецът отсича, че е шокиран от тези твърдения и името му за първи път се забърква в подобен скандал.

По рано се появи информация, че той е завлякъл кръчмари от Перник и Брезник, искайки им по 2000 лева авансово, за да не го изпързалят. 64-годишният мъж твърди, че тези статии имат за цел да го злепоставят пред колеги и почитатели.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).