Софи Маринова изпразни джобовете заради годежа на Лоренцо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:35 / 05.05.2023
684
Масите пред блока бяха отрупани с ястия и питиета, за да може да се подкрепят изморените от танци и веселби. Така протече годежът на сина на Софи Маринова Лоренцо.

Не след дълго гостите поеха към ресторант, където купонът продължи с пълна сила. Булката се премени не в един, а в цели два дизайнерски тоалета и шашна присъстващите, издават съграждани на етрополската звезда. 

Те коментираха, че явно Софи не е жалила пари за специалния повод – спретнала е годеж като сватба. Те предполагат, че е олекнала с не по-малко от 50 хиляди лева.

Тя се провикна импровизирано на микрофона, че синът й си има още една майка и татко. Купонът се излъчваше на живо в социалните мрежи от кумата Преслава, която бе заедно с мъжа си Павел.

От съпричастност към колежката си, тя цяла нощ не спря да пее и танцува с вързан шал на кръста, като кючекчийка.

Участие взе и известният DJ Дамян, който с микрофон в едната ръка и пачка в другата не спря да танцува кючек, а компания му правеше малък талантлив танцьор. Дори детето също бе поощрено с банкноти от участниците.

Сред гостите бе и барабанистът на бившия оркестър Орхидеи Петър, който е и баща на младоженеца, а също и на любовта на майка му – Дачо.

Както се знае, след раздялата си с него, Софи започна любовна връзка с един от синовете му от предишния му брак. Авантюрата им продължи поне 4 години, като двамата живяха заедно.

В това време Петър се влюби в жена, която има голяма дъщеря от предишен брак. И когато пък Дачо се прибира при баща си, не след дълго се влюбва отново. В момента той е на върха на щастието с доведената си сестра, която всъщност му е съпруга и дори имат дете, припомня "Блиц".

Любопитно е, че в семейството никога не е имало любовни драми, въпреки сложните им взаимоотношения. Разбирателството помежду им пролича и на годежа.

Петър поздрави Софи с "най-добрата майка и най-красивата жена на всички времена“, а посланието бе предадено от водещия.

Тя сподели, че познава невестата, тъй като живее до тях и е много миличка. Символично или не, тя развя бяла кърпа с петна, за да покаже, че булката е честна.

Очаква се сватбата да бъде на 25-ти ноември тази година и може само да се предполага колко пищна ще е тя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).