Софи Маринова към Никос Вертис: Обичам те!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:49 / 18.03.2023
1379
Софи Маринова подари черна роза на Никос Вертис при среща между двете звезди, предава "Телеграф“ от първоизточника. "Беше ми мечта отдавна да го видя отблизо, да, това ми е сбъдната мечта“, обяснява певицата на "Стари рани“.

Изненада

Софка била на концерта на Никос Вертис в София преди няколко дена. И решила да се пробва и да се срещне с един от най-изявените гръцки певци. "Та той си е голяма и истинска звезда“, възкликва Маринова. Тя решила да отиде и да му остави даровете, като не очаквала да я извикат. Но била приятно изненадана. Вертис разбрал за кого става дума и заповядал на охраната да пуснат именитата му колежка при него.

Всичко било много емоционално. Говорили на английски или на нещо подобно, но много се смели през цялото време. Седнали и си побъбрили - "къде на английски, къде на българки“, обяснява изпълнителката. Софка на няколко пъти казала на Никос колко много харесва творчеството му, а освен това му викала: I love you, I love you.

Бележки

"Телеграф“ научи, че в същото време много колежки на Софка са се опитвали да се доберат до Вертис. Писали му бележки на картички, пращали му послания в социалните мрежи. Но до конкретна среща не се стигнало. Маринова е от малкото хора у нас, с които гръцката звезда лично е говорил и общувал.

Меди

Софи Маринова казва, че с колегата й Меди възобновили една от класиките на певицата - "Стари рани“, съвсем на шега. То пък се получило много добре и решили да обнародват новия вариант на хита.

Освен това тя е записала една напълно нова песен и в скоро време ще я пусне на феновете. Смятала да снимат клипа при последното й посещение в Дубай, откъдето се върна преди няколко дена. Но после размислила и решила да си бъде направен у нас си. А и за снимките трябвало доста да се плаща. Излишни разходи, от които няма нужда.

Графикът на певицата е силно натоварен в идните месеци. Тя не може да повярва колко много хората й се радват и възкликва: "Като отида на участие, все едно за пръв път ме виждат, така ми се радват“.

Има и лека промяна във визията й. Сложила си по 500 кубика на гърда. Коригирала си е леко носа. И направо сияе, което феновете усещат и на участията й.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).