Спомняте ли Джорджано? Завръща се!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:45 / 27.07.2023
1610
"През 2018 г. открих магията на планината и музиката остана на заден план." Това сподели певецът Джорджано пред "България Днес". Мирослав Стоянов - Джорджано бе фурор в нета с нестандартното си парче "Отиваме на купон". Произведението стана обект на множество публикации и коментари. След гигантския успех на "Отиваме на купон" обаче Мирослав решава да отиде другаде - в планината.

"Хобито ми е да правя преходи в планината. Имам направени 3 европейски пешеходни маршрута Е-3, Е-4 и Е-8", сподели купонджията Въпреки временната му почивка никой не го е забравил и певецът сподели, че вече ходи на преходи с феновете си:

"Харесва ми реакцията, когато ме видят феновете". А за подготовката си Джорджано сподели: "Специално тези преходи изискват предварителна подготовка. Невъзможно е да се ангажирам с още нещо. Музиката ми е на първо място, но и планината има много специален чар, до който успях да се докосна". И допълни: "Не ползвам услугите на водачи или агенция за туризъм. Всичко си организирам самостоятелно, което е доста вълнуващо и отговорно. Едно такова приключение за мен започва още от избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, екипировката. Това са истинските моменти, когато се прибера, съм с доста спомени".

Според старозагореца при музикалните му участия е много различно. "Там е повече като работа. Няма го приключението". Но въпреки всичко музиката е животът на Стоянов. "Правя по 1-2 песни на година", изненадва с признанието си музикантът, но изкуството му все още не е стигнало до бял свят. Но купоните не са съвсем в миналото за щурия Джорджано. "Обмислям да направя нови музикални проекти", сподели за пръв път изпълнителят.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 
Най-вкусната: Овчарската салата влезе сред челните места на свето...
Има как да се скараме "правилно" в една връзка, ето съвета на пси...
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Нидал Алгафари с ударни думи за жена си: Преди да се запознаем, м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).