Стоичков от дома на Ривелиньо: Левачките винаги се намираме

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:32 / 10.08.2022
712
Продължава обиколката на Христо Стоичков в Бразилия. Камата е в страната на кафето по работа. Българинът прави интервюта с бивши футболист, които сас тавали световни шампиони с Бразилия. В първия ден - Христо посети Ромарио и Бебето. Днес Стоичков посети легендата Ривелиньо. Кариоката е един от най-великите играчи за всички времена. Роберто Ривелиньо става световен шампион през 1970 година в Мексико. Ривелиньо в момента той е на 76 години. 

Ривелиньо е наричан в родината си Златния мустак. Камата подари на Ривелиньо фланелка на България от САЩ`94. Бразилецът му пък му даде за спомен фланелка на Бразилия от 70-те години на миналия век.

Ето какво написа Стоичков в личния си профил във Фейсбук, където публикува и няколко снимки: "Благодаря, че ме прие в дома си, сеньор Ривелиньо! Уникален човек и световен шампион! Левачките винаги се намираме!".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков с нетърпими болки след претърпян инцидент
Нели Атанасова забранила на Антоанет Пепе да пазарува за бебето
Картина на Караваджо, която за малко не бе продадена за 1500 евро...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Нана с апетитно предложение за завръщане в "Съдебен спор"
Близка до кралското семейство: Принц Уилям и принцеса Кейт "преми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).