Стойка Кръстева показа дъщеричката си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:41 / 17.07.2022
1083
След дълго чакане най-щастливият ден за фамилия Кръстеви настъпи. На 13 юли олимпийската ни шампионка в бокса Стойка Кръстева роди момиченце. А преди ден бебето и неговата майка бяха изписани от болницата. Пред камерата на Нова телевизия застанаха както самата Стойка Кръстева, така и бащата детето - Борил. И споделиха, че спортната кариера на българската боксьорка доскоро е билa препъникамък пред раждането на дете. Но сега са успели да сбъднат най-голямата си мечта. 

Преди точно година, в разгара на лятото, Стойка Кръстева седна на боксовия трон. Тя спечели безапелационно олимпийското злато в Токио. И се превърна в първата българка, достигнала върха на най-големия световен спортен форум.  У нас я посрещнаха като национален герой. 

"Горда съм преди всичко, че съм накарала цял свят да стане на крака, да слуша българския химн“, сподели олимпийската ни шампионка.  А след олимпиадата Стойка си пожела да стане майка. "Със сигурност идване на дете е план номер едно, тъй като вече сме в напреднала възраст и това е нещото, което ни липсва".

На 13 юли липсата беше запълнена. И Стойка роди своята Цветелина. "Това просто не може да се сравни с нищо друго, олимпийският медал бледнее пред това нещо, това е най-голямото щастие на света“, категорична е щастливата майка. 

И би се радвала ако това щастие тръгне някой ден по нейните стъпки. "Със сигурност ще мине през залите, ще спортува, тъй като на мен това ми е работата, но нямаме някакви болни амбиции“. 

И все пак уточнява, че най-важният урок самата тя е научила именно в боксовите зали. И ще се опита да възпита детето си във философията на спорта. "Да не се предава и да бъде добър човек“. 

Докато Кръстева изкачваше стълбичката на олимпийската слава, съпругът й я подкрепяше от България. Моментът бил труден за него, тъй като двамата никога не са се разделяли за толкова дълго. Признава, че спортната кариера на съпругата му дълго време е била препятствие пред раждането на дете. Днес е убеден, че чакането си е струвало. 

"Със сигурност медалът, който Стойка завоюва е една голяма емоция, но бебето е на първо място. Със сигурност много ще бъде горда като разбере някой ден, че майка й е олимпийска шампионка по бокс и уважаван спортист в България“, категоричен е Борил Кръстев.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).