Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Страхотен завършек на работната седмица за някои зодии
Автор: Екип Burgas24.bg 08:35 / 25.05.2018Коментари (0)3848
©
Хороскоп за петък, 25 май:

ОВЕН:

Здравословните неразположения ще са вследствие на по-голямото напрежение и стрес. Ще ги решавате проблемите своевременно, като няма да пренебрегвате и себе си. От друга страна, тази ситуация не е чак толкова лоша, защото ще ви подтикне да предприемете решителни действия. През петък обърнете по-голямо внимание на партньорските отношения, които поддържате – както на личните, така и на бизнессъдружията, ако участвате в такива. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Овладейте емоцията бликаща от вас. 

ТЕЛЕЦ:

Пробвайте различни комбинации, със сигурност ще намерите най-подходящата за вашия случай. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не се нагърбвайте с непосилни задачи. Днешният ден ще ще ви зарадва с някои новости в личен план и с делова новина. Не бързайте да се ядосвате и подминете интригите с мълчание. 

БЛИЗНАЦИ:

Изслушвайте съветите на вашите колеги. Ден, в който желанията ви могат да станат реалност. Запазете спокойствие, действайте последователно и логично. Не се заблуждавайте, че ще успеете. Ще получите интересна оферта.

РАК:

Днешният ден ще носи придобивки за много от представителите на знака. Ще получите изгодна оферта за това мобилизирайте силите си, момента не е за изпускане. При други от зодията е твърде вероятно да родят неочаквани и доста завързани дилеми. Не се настройвайте само за цветя и рози обаче – ако в живота ви има някой или нещо, което ви спира или ограничава, нищо чудно, водени от желанието си за свобода, да реагирате експлозивно и така да бъдат нанесени по-сериозни поражения. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове.

ЛЪВ:

Следващите два дена ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Радостта от постигнатото ще бъде по-голяма, ако е споделена с любим човек. Днес сте в добро настроение сте и с отлично самочувствие. Петък е удобен за преговори и контакти с хора от деловите среди. Не бързайте да уговаряте инвестиции.

ДЕВА:

Очертават се ползотворни контакти, а някои от зодията със сигурност ще подпишат изгоден дългосрочен договор. Днешният ден не е благоприятен, ако предприемате действия по отношение на кариерата, която градите – изчакайте малко. Въздействащи сте, речта ви е гладка, мисълта ясна, а идеите конструктивни. Мислете бързо и бъдете готови за усвояване на нова информация, която ще ви осигури свобода на действие. Характерни са засилена нервност поради ограничаване на възможностите ви от страната на хора владеещи положението.

ВЕЗНИ:

Пазете се от конфликти в личния си живот и в деловата си дейност. Всичко с което се захванете ви носи положителни резултати. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на вашите колеги. Фамилна среща или тържество ще разнообрази вечерта ви.

СКОРПИОН:

Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Петък ще сблъска много от представителите на Скорпион с разочарования. Живейте спокойно, скоро ще получите това, за което се борите. Притеснени сте и без желание за работа. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. 

СТРЕЛЕЦ:

Рано е за окончателно решение, ориентирайте усилията си към уреждане на тези въпроси. Някои от вас може да започнат обучение. Днес е добре да не бъдете много активни. Бъдете по-премерени в думите си, особено пред околните, но недейте да бъдете лицемерни. Поговорете непринудено, с хората които имате предвид.

КОЗИРОГ:

Силна интуиция и добро усещане за хората и ситуациите. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Планетите ви съветват да не се намесвате в естествения ход на събитията. Започва период, през който ще трябва да внимавате да не драматизирате ситуациите, в които попадате, и да не проявявате ревност.

ВОДОЛЕЙ:

Добре е да не се занимавате с маловажни неща. Реалността ще се размине с желанията ви, но не драстично. Ще получите по-добри резултати, ако въздействате върху събитията. Използвайте момента да се отърсите от миналото, нали вече е минало. Ориентирайте усилията си към занимания с интелектуален характер, изискващи въображение. Тези резки промени ще бъдат положителни, макар че не е изключено в началото да не ви се стори така и да тръгнете да оказвате съпротива, само и само за да овладеете ситуацията.

РИБИ: 

Ще сте достатъчно работоспособни, ако излизате на чист въздух през равни интервали от време на време или поне проветрявате помещението, в което се намирате. Предстои ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Ще ви е лесно да се концентрирате и да свършите някаква отговорна задача. Може да обърнете по-голямо внимание на човека до себе си в петък – има потенциал да постигнете разбирателство. Ще постигнете онова, към което се стремите! Не избързвайте, не вярвайте "сляпо" на обещания и извършете необходимите промени.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: