Страшно отчуждение слага край на брака на Мариана Векилска

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:22 / 17.10.2019
1387
Бившата ТВ водеща Мариана Векилска сама е поискала синът й Момчил да живее с баща си Симеон Колев вместо с нея. Това призна самата тя в ТВ интервю. Доскоро мнозина смятаха, че момчето е заживяло при татко си, след като майка му замина за Брюксел. Истината обаче е различна. Преди две години Мариана решава да сложи край на връзката си с радиоводещия. Двамата са женени от 2004 година, но отношенията им в брака в последните години не вървят. 

"Променихме се. В един момент детето ни поотрасна и ние се разминахме в интересите си, в забавленията, в начина си на почивка. Аз се върнах към къмпингите с весели компании. Той предпочиташе друг тип живот", разказва Векилска. По това време майка й се разболява тежко и непрестанно обикалят по лекари. 

За жалост в началото на 2017 година майка й си отива от този свят. Тежкият момент обаче не успял да сплоти Мариана и Симо. И те се отчуждили още повече. След множество разговори бившата водеща си събира багажа и се изнася от семейното жилище. Тя обаче стяга само своя куфар, защото решава да остави сина си при татко му. 

"В този период прецених, че Симо е по-адекватният родител от двама ни. Постъпих като истински мъж - станах, изнесох се от собствения си апартамент и оставих там сина си и Симо", признава тя.

И до днес двамата живеят в апартамента, който е собственост на Векилска. Куриозното е, че когато се връща в България, тя също отсяда там. Колев продължава да се грижи и за дъщерята на Мариана Габи, която е от първия й брак с футболиста Георги Донков. Момичето учи в Маастрихт, но редовно се чува по телефона със Симо. 

Макар да не го признава, е видно, че радиоводещият още обича Мариана и се надява двамата да се съберат. "Тя е като вятъра, влиза в стаята, обръща всичко, разхвърля всички листа по земята, внася свеж въздух, но после си отива и трябва да затвориш вратата", обяснява емоционално той. Симо е категоричен, че не е готов за нова връзка и сега просто функционира. Животът си без Мариана описва като безвкусен. 

За разлика от него, тя се радва на раздялата и е непреклонна в решението си. Тя дори напусна работата си в бТВ, за да стартира нова кариера в Брюксел и се надява един ден синът й да отиде при нея. Засега обаче момчето предпочита да стои при баща си, предава "Галерия".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).