Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съдба: Майка се събра с дъщеря си, 69 години след като е обявена за мъртва при раждането си
Автор: Екип Burgas24.bg 22:40 / 10.12.2018Коментари (0)2329
©
Жена от Флорида, която преди 69 години е била излъгана, че бебето ѝ е починало при раждането, се срещна за първи път с дъщеря си. През 1949 година 18-годишната Женевиев Пъринтън родила момиченце в болница в Индиана, но лекарите ѝ казали, че то е починало.

"Казах им, че искам да видя бебето. Те ми казаха, че е умряла“, разказа вече 88-годишната Пъринтън в интервю за "Фокс 13“, цитиран от "Блиц". 69 години по-късно, обаче, в навечерието на Коледа, майка и дъщеря се събрали за пръв път в изключително емоционална среща с много сълзи и прегръдки.

"Цял живот искам това. Помня, че бях на 5, когато поисках да открия истинската си майка“, сподели момичето на Пъринтън, което днес е 69-годишна жена на име Кони Мултруп. Тя долетяла от дома си във Върмонт, за да се срещне с майка си.

Кони прекарала дълги години в търсене на истинската си майка, а пробивът дошъл, когато открила, че има първи братовчед, чиято леля казва Женевиев Пъринтън.

"Бях млада неомъжена майка и те ми казаха, че бебето ми е починало при раждането“, разказа възрастната жена. Тя не получила смъртен акт и никога повече не станала майка. Миналата година дъщерята на Кони Мултруп си купила комплект за изследване на ДНК.

"Никога не съм виждала биологичния си баща и докато растях бяхме само аз и майка ми. Спомням си как майка ми се опитваше да намери биологичната си майка и беше трудно да гледам през какво преминава“, разказва Бони, дъщерята на Кони.

Комплекта за ДНК теста Бони подарила на майка си за миналата Коледа – най-добрият коледен подарък според Кони. Тя взела от братовчед си информацията за майка си и ѝ изпратила картичка с адреса и телефона си. На 8 септември Мултруп получила телефонно обаждане, което променило живота ѝ. Обаждала е биологичната ѝ майка Женевиев Пъринтън. "Тя каза: "Къде си родена? Коя година? Мисля, че може да съм майка ти“, разказва Кони. След няколко телефонни обаждания двете решили, че е време да се срещнат за пръв път.

"Не си мъртва“, казала майката. "Не съм“, отговорила дъщерята докато се прегръщали през сълзи. Женевиев Пъринтън споделя, че по онова време практиката да се отнемат бебета на неомъжените жени била честа. Кони била отведена в приют, а по-късно осиновена от семейство от Калифорния. Осиновителката ѝ, обаче, починала, когато тя била на 5. Бащата се оженил повторно, но втората жена я тормозела. Затова тогава у нея се породило желанието да открие истинската си майка.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: