Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съдбата подлага на изпитание една зодия днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:46 / 07.09.2021Коментари (0)1539
©
Дневен хороскоп за 07.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не ви липсва желание за работа, въпреки че се опитват да ви пречат. На работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза. Вършете рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Не е желателно да сядате зад волана. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение. 

ТЕЛЕЦ

Днес сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Деловите срещи и разговори са разочароващи, ако сте инатливи. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Овладейте емоциите си.  Ще се наложи да разрешавате семейни и най-вече роднински проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ви носи спокойствие, след като си кажете категоричното мнение. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят и вместо да блеснете ще се окажете в мрака на неизвестно и мъгливо ново начало. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори ще бъдат успешни. Общуването ви доставя удоволствие. Следобед се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите  одобрението на вашите близки, защото сте намерили време за тях и сте им приготвили вкусотии. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

РАК

Денят  ви позволява да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите успешно. Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, ще се радвате на успех. Пътуване, дори и при валежи, ще бъде успешно. Поднасяйте на околните само тази информация, която е лесно смилаема, дори и от лаиците. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си партньора ви и да го използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал! 

ЛЪВ

Задълженията на работното ви място са много, но няма причина да не се справите с тях. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи с приоритет, за да не ви налагат преди края на годината. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. Въпреки че сте обидени на близките си, сутринта си наложете търпение и въздържаност. След работа, ако работите и днес,  се приберете у дома и си почивайте. Имате право на отмора. Възползвайте се от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимия. 

ДЕВА

Вашия новаторски подход ще бъде възприет добре от колегите и началниците ви, стига да го поднесете подобаващо и без агресия. Очаквайте известие за приходи. Деловите срещи са успешни. Не налагайте мнението си с агресия. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате свободни средства. Денят ви може да е бил напрегнат и уморителен. Вечерта си почивайте или отидете на гости, за да се заредите с положителни емоции. Подарете романтични мигове на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни, ако сте зад волана, разсеяността ви вреди. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори, за които не сте подготвени. Няма да бъдат успешни. Преценете дали трябва да се съгласявате на делови запознанства. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти, за които сте извикали майстори, но стоите и ги наблюдавате. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на лични проблеми и не спорете с партньора си. 

СКОРПИОН

Неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко. Имате достатъчно сили да отхвърлите задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Справете се сами, за да няма злонамерени подмятания колко са ви помогнали. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Ще осъществите с лекота плановете си, въпреки, че чувствителността ви е прекалено изострена. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати на работното си място. Подгответе се за упреци от брачния си партньор, че го изоставяте на произвола на Съдбата, само защото ви изпращат на курсове зад граница. Няма как да го убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накаже с лишаване от секс. 

КОЗИРОГ

Избягвайте срещите и запознанствата. Внимавайте, защото  в заблудата си, че са коректни бъдещи партньори и ще работите в хармония, рискувате да ги допуснете близо до себе си. Скоро ще съжалявате за наивността си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път, за да избегнете разочарованията. Съветвам ви преди пътуване за ден или два да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, ако сте семейни и имате деца. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Денят не е благоприятен за работа в съдружие. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите колеги заради липса на знания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни. Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот.

РИБИ

Сутрешните часове в този ден са натоварени и напрегнати за вас, но въпреки това сте се заредили с търпение. Ще се занимавате със служебни проблеми. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня, ви носи приходи. Деловите предложения  ви носят загуби, ако не са добре обмислени. Не бързайте да ги приемате. Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи, което не е типично за вас в чувствата, но явно търпите промяна в отношенията си. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на партньора ви, че го използвате.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: