Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съдбата вещае пълен крах за една зодия днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:44 / 22.02.2019Коментари (0)2324
©
Хороскоп за днес, 22 февруари:

Овен

Възможно е усложняване на отношенията с любимия човек. Вероятно е разминаване във възгледите по жизнено важен проблем. Не се затваряйте в себе си, не трупайте обиди. По-полезно е открито да поговорите на "болната“ тема. При Овните ученици или студенти учението може да предизвика раздразнителност и може да възникнат напрегнати отношения с учителите. Отделете повече внимание на финансовите си въпроси, по всяка вероятност ви се налага да се разкайвате за необмислено прахосаните пари.

Телец

Днес се характеризирате с емоционална неустойчивост в постъпките. На тази онова са възможни скарвания с любимия човек. Миролюбивите Телци могат да бъдат настроени агресивно, щом някой от роднините посегне на създалата се у тях ценностна система, им причинява болка. Вие сте педантични, използвате времето си в работата с максимална ефективност и бързате да успеете да изпълните набелязаното. В края на месеца финансовите проблеми може отново да се изострят.

Близнаци

В душата си сте раними, чувствителни, готови да прекратите създалите се отношения. Животът ви зависи от волята на случая. Възможно е да ви се наложи да се защитавате от клевета, интриги на тайнствени врагове, възможни са конфликти със съседите и роднините. Възможно е днес да ви е трудно да се справите с работата си, да намирате контакт с колегите си. Няма лек успех. Възможно е за пореден път да станете жертва на измама и дори съдебни дела.

Рак

Любовните ви отношения през този период са много приятни, макар и да имат малко повърхностен характер. Благоприятно време за отваряне на банкови сметки. Възможно е да се съгласите на всякаква работа, тъй като не умеете и не можете дълго време да стоите без работа. Не подписвайте никакъв документ, докато не се убедите, че е съставен коректно юридически и граматически и не допуска двояко тълкуване.

Лъв

Личният ви живот е необикновен и увлекателен, изпълнен с любов, романтика и честолюбиви стремежи. Може да проявявате тактичност и дипломатичност в общуването, да оказвате разбиране и помощ на хората, но само ако това не противоречи на интересите ви. Вашата най-голяма грешка е стремежа да претворявате своите планове на всяка цена, понякога с интриги, използвайки другите за своите интереси или сблъсквайки се с другите, но по този начин си създавате врагове. Може да движите финансовите си дела с малко партньори, при това движейки се от интуицията си.

Дева

Възможно е днес да не успеете да победите у себе си страха и съмнението. Не се занимавайте със самоанализ, тъй като не сте в състояние обективно да оцените ситуацията. У вас може да се появи желанието да оставите всичко на самотек. Може да ви се наложи да дадете известна сума за обществени нужди.

Везни

При младите Везни е възможно пълно разочарование в любовта и от живoта въобще. През втората половина на деня са възможни значителни събития в личния живот – както положителни, така и отрицателни. Събитията от този ден предразполагат към изпълнението на обичайните задължения, заниманията с ежедневните неща, но помнете, че липсата на твърдост и последователност се отразяват отрицателно на вашия авторитет. Възможни са необмислени постъпки и неточности във финансовите документи.

Скорпион

Способни сте да обичате истински, но сега ви е нужно усамотяване и временно отстраняване от околния свят. Главната причина за семейните разногласия е нарушаването на вашите права и липсата на вяра в околните. Най-голяма полза ви носят старите, проверени от времето делови връзки – това важи за всички сфери на дейността на Скорпионите. Преценете силите си и спрете своя избор на сделки, които предвещават най-голяма печалба.

Стрелец

В началото на деня може всичко да се смеси, силни чувства, ревност, обяснения и примирение. Настъпило е времето за активни познанства. Може да изпитате силно влечение към нови хора, чийто стил на живот може силно да се отличава от вашия. Новите знания и навици ви се отдават трудно. Но трябва да полагате усилия, за да завоювате признанието на колегите и поощрението на началството. Финансовите ви дела са променливи.

Козирог

Младите хора са способни да действат директно, въпреки пречките, особено ако новите замисли не обещават да доведат до бързи резултати. Избягвайте скарванията поради ревност в личния живот или недоброжелателно отношение от страна на партньорите или съседите. С цел да избегнете преразхода на енергия по-добре е да се откажете от активна дейност. Противопоказна е привързаността при взимането на решения.

Водолей

Звездите препоръчват контакти само с най-близките хора, с които може да споделите и радост, и неприятности. Вероятно е да окажете помощ на близки хора, които за пореден път да се убедят във вашата преданост и скромност. Справяте се с всичко дори и да се наложи напълно да се отдадете. Препоръчва ви се старателно да проверите правилността на оформянето на разчетите, коректността и пълнотата на съдържанието на документите.

Риби

В интимен план денят може да бъде хармоничен и да донесе усещането за щастие. Опитайте се да задълбочите или да подредите отношенията си с всеки от околните. Подбирайте средства за постигането на своята цел и не си струва да рискувате. Много Риби успяват да подобрят значително материалното си положение в резултат на успешно завършване на нещата или неочаквана помощ.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: