Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съмнения обземат представителите на една зодия днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:50 / 09.11.2021Коментари (0)2063
©
Дневен хороскоп за 09.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не е изключена възможността да поставите началото на успешна дейност, обвързана с нови делови партньори. До обед завършете вече започнатите задачи и направете крачката към началото на току-що разработените идеи. Успехът е с вас, ако подхождате разумно и отговорно към задълженията си. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

ТЕЛЕЦ

Настъпил е мигът, в който можете с лекота да получите финансова подкрепа от деловите си партньори. Работещите в сферата на частния бизнес са задължени да проведат деловите си разговори. Инвестициите трябва да са в умерени граници. Не надхвърляйте възможностите си, за да не търпите провал. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Отхвърлете до края на деня набелязаните служебни задачи. Не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация, за да не съсипете отношенията с колегите си. Ваши нови познати не са могли да ви впечатлят. Не допускайте да ви използват. Не си разваляйте настроението заради интригите, които сте дочули. Не сте сигурни, че са свързани с вас. Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

РАК

Бъдете инициативни, но с мярка и не се оставяйте във властта на ината си, който не само ви вреди, но ви печели и врагове. Знаете това, не е тайна, но промяната е сякаш трудна. Пътувайте, ако прецените, че отдалечаването от работното място няма да обърка плановете ви и да изостанете със задачите си. Не рискувайте с необмислени начинания. Избегнете грешките. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

Посветете деня на вече започнати задачи, които трябва да завършите днес, доброто възнаграждение си заслужава усилията.  Неприятни новини, свързани с поредните опити да ви навредят, ще ви ядосат. Не отговаряйте със заядлив тон и не доказвайте правотата си, защото истината за лъжовната информация по ваш адрес съвсем скоро ще излезе наяве. Не позволявайте на емоцията да ви попречи. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти. 

ДЕВА

Очаква ви спокоен ден, въпреки трудностите, с които за пореден път ще се справите без усилие. Разчитайте на рутината и натрупания опит. Избягвайте необмислените начинания. Мнозина от вас ще се заемат с нова, приятна и перспективна задача, въпреки че искате да имате повече време за почивка. Разпределите силите си така, че да не се уморявате. По-добре е да не действате прибързано. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Предизвиквате упорството на колегите ви, които отказват да ви подкрепят, защото не приемате мнението им. Не споделяйте новите си идеи, свързани с професионалните ви стремежи. Ако развивате проспериращ бизнес със сигурност ще се намери кой от обкръжението ви да ви навреди, като се възползва от получената информация. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Проявете упоритост във всичко, което правите. Запознанство, без значение дали делово или лично е причина да съжалявате, че сте го поискали. На работното място се справяте блестящо със задълженията си. Не се притеснявайте от трудностите. Подгответе пътуване, свързано с провеждането на делова среща, която ще предизвика промени в живота ви. Бъдете критични към недостатъците си. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте предложения за служебни задачи, които ви носят приходи. Поставете конкретни задачи на колегите си или на вашите подчинени, за да не ви създават проблеми. Пътувайте само при уговорена неотложна делова среща. Не се обвързвайте с обещания за участие във финансово съдружие. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Вместо да се оплаквате стабилизирайте позициите си на работното място. Откажете се от прибързаните начинанията, но бъдете дейни. Проблеми, които упорито отказвахте да разрешите ви изнервят напълно заслужено, защото сте предизвикали случващото се с вашите действия. Виновници търсите някъде извън вас, но всъщност сте самите вие. Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си. 

ВОДОЛЕЙ

Преценявайте с разума си вашите действия на работното място. Не се опитвайте да налагате мнението си, ако искате професионалният успех да не ви изостави. Избягвайте необмислените начинания. Няма да ви отминат служебни проблеми, породени от импулсивните ви действия. Не рискувайте. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви. 

РИБИ

Сутринта се справяте добре със служебните си задачи, въпреки че никак не ви се работи, заради притеснения, породени от празниците в края на месеца. Деловите разговори са особено успешни за ваша изненада. Предложенията за инвестиции проверявайте внимателно, за да не вложите парите си напразно. Не пътувайте. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: