Сърцераздирателна снимка на две прегърнати кучета ги спаси от евтаназия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:10 / 08.08.2015
1383
2 часа и 6 минути след като Кала и Кира се появиха в интернет, приемно семейство ги отскубна от лапите на смъртта. Кала и Кира, две бездомни кучета от приют, които бяха обречени на неминуема смърт чрез евтаназия, доказаха, че прегръдката може да спаси живот.

Служители от кучкарника снимали двете прегърнати приятелки, които сякаш чувствали какво ги очаква. След това пуснали трогателната снимка във Facebook и точно след 2 часа и 6 минути се появило приемно семейство, готово да ги спаси от гибел.

Тяхната снимка била споделена от организацията Angels Among Us, която се занимава със спасяване на животни в щата Джорджия от приюти, където евтанизират кучета и котки.

Сърцераздирателната снимка на двете прегърнати кучета, които след няколко часа трябвало да бъдат убити, обикаля мигом интернет и това им спасява живота.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock
Това са въглехидратите, които без да се притеснявате можете да вк...
Бургас ще е домакин на първи по рода си международен литературен ...
Марк Зукърбърг показа трите си дъщери
Крайно разочароващ финал на "Ергенът"
Уилям Сидис е доказано най-умният човек, раждал се на Земята – на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).