Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съвет към една зодия: Не повишавайте тон и ще преодолеете поредната криза
Автор: Екип Burgas24.bg 09:04 / 20.08.2021Коментари (0)2231
©
Дневен хороскоп за 20.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни при подготовката за подписване на договори. Не инвестирайте прибързано, само защото са ви подмамили с големи обещания. Реализирайте предварително обмислените идеи. Не забравяйте да благодарите на хората, които ви помагат. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Направете без колебание крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимия с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Не харчете парите си и не се занимавайте с търговия заради желанието да блеснете пред новите си познати и да докажете, че сте търговци от класа. Ще загубите. Днес се пазете от прекалено вживяване в емоциите на хората около вас, защото си вредите. Не проявявайте излишно съчувствие и не правете непоискано добро. Не се опитвайте ако сте семейни жени или пък сте сериозно обвързани, да спечелите нечие сърце, няма да ви простят изневярата. Ще сгрешите, ако се подадете на сексуалните си желания и се обвържете с малко познат партньор. 

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте професионалните си позиции. Бъдете инициативни и настойчиви на работното си място. Не проваляйте изпълнението на поставените задачи. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с критика и ирония колегите си. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, ако искате да се чувствате добре. Семейните жени ще изживеят краткотрайно романтично увлечение, но ако не сте семейни, то може да се окаже прелюдия към стабилна връзка. 

РАК

Плановете ви на вашето работно място се объркват, заради събития, които се развиват различно от очакванията ви за деня. Бъдете предпазливи и не избързвайте с действията си. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор. Не го правете без да сте го обмислили в детайли! Ще изгубите всичко. Влюбили сте се неочаквано и силно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек. Не се поддавайте на желанието на ваши приятели, да ви накарат да прекратите връзката си. 

ЛЪВ

Днес сте склонни да допуснете на работното си място колеги, които веднъж сте отдалечили, заради некоректност. Бъдете внимателни, защото грешките ще ви донесат сериозни загуби и разочарования. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си. Не се поддавайте на ухажори, които искат да похарчите парите си за тях и ви омайват, че ви обичат. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения. 

ДЕВА

Проблемите дебнат около вас заради неприятели, които ви вредят и заради нежеланието ви да сте компромисни. Не пътувайте! Спестете си проблеми с пътната полиция, глоби и негативни емоции с ваши делови партньори. Въпреки неприятностите се усмихвайте, когато водите разговорите с колегите си и ще спечелите уважението им. Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Подарете сърцето си, ако сте се влюбили днес. Възможно е несемейните жените да изживеят краткотрайно увлечение. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимния си партньор. 

ВЕЗНИ

Днес се уединете и се съсредоточете върху деловите си проблеми и тяхното разрешаване. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Нервни сте. Не се изкушавайте от високите скорости. Възможно е влошаване на финансовото ви състояние. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. В семейните отношения и в общуването с партньора си са възможни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Въпреки че нямате желание за секс си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

СКОРПИОН

Очаквайте проблеми, свързани със стари задължения. Необходима е предпазливост в общуването с колегите ви. Ако се налага, вземете заем и върнете дълговете си, вместо да печелите неприятели. Не ви съветвам да търсите некоректни начини за излизане от проблемната ситуация, ако е свързана с ваши финансови задължения. Личният ви живот е в криза, защото се чудите дали да останете с брачния си партньор или е по-добре да се разделите. Сексът няма да ви даде отговор на притесняващите ви въпроси. Преценете и вашите недостатъци.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви труден ден, защото отказвате да анализирате изминалите месеци, а това е важно за да избегнете повторение на допусканите грешки. Не се натоварвайте с непосилна работа. Завършете всички започнати и изоставащи задачи. Намерете начин да се свържете с колегите си и ги помолете да ви помогнат на работното място. Трябва да решите дали да продължите живота си с вашия партньор и да прецените имате ли все още чувства към него. Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото след това ще съжалявате. Възможно е ако сте несемейни да се увлечете в нова романтична връзка. 

КОЗИРОГ

В този ден сте активни. Започнатите занимания ви носят успех. Въпреки това няма да ви се разминат разправии на работното място, които както винаги, ще пренесете и в дома си. Ако ви накарат да изяснявате отношенията с колегите си, не повишавайте тон и ще преодолеете поредната криза. Прибързаността е забранена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си, но причината е във вашето поведение, което ги е наранило. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, само за да задоволите нараненото си его.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте заплашени от недоразумения в отношенията с хората от обкръжението си. Ако сте по сдържани и сговорчиви, може и да се справите бързо. Не съветвам да се впускате в промени. На работното място трябва положите повече усилия, за да завършите задачите си. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Не се изкушавайте да се впускате в романтична връзка, ако сте семейни, защото скоро ще съжалявате, а връщането назад може да се окаже невъзможно. Сексуалните ви отношения не са хармонични и взаимно желани. Не винете любимите си.

РИБИ

Не предприемайте промени и се откажете от начинанията. Денят не е успешен за разрешаване на делови проблеми. Въведете ред в документацията си. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте! Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, мили жени, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако той отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с неговите желания.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: