Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съвет към една зодия днес: Не бързайте да се обяснявате в любов
Автор: Екип Burgas24.bg 09:02 / 11.01.2022Коментари (0)1304
©
Дневен хороскоп за 11.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Възможно е подобряване на финансовото ви състояние. Намерението ви да пътувате, за да се срещнете със задгранични делови партньори няма как да се осъществи днес. Бъдете упорити, ако се налага да отстоявате мнението си пред вашето семейство. Не се поддавайте на увещания да ипотекирате жилището си в полза на ваши роднини. Вечерта се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните жени днес може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропуснете сексуалните удоволствия и интимните разговори.

ТЕЛЕЦ

Деловите срещи и разговори няма да ви донесат очакваното удовлетворение, затова е по-добре да не ги провеждате днес. Приемете, че каквото и да сте планирали в този ден в професионален план ще ви натовари и изнерви, но няма да е успешно - променете плановете си. По-добре, ако имате възможност, си почивайте и съберете сили за следващите дни. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете организирани и си наложете самодисциплина, колкото и да ви е трудно, защото предпочитате да дисциплинирате околните. Ще се ядосвате, че някой постоянно прекъсва работата ви, като ви възлага допълнителни задачи, но ви носят добри приходи. Въпреки това се справяте успешно. Обърнете внимание на предложенията  и намерете изгодата за себе си. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.

РАК

Успехът няма да ви изостави, въпреки завистта която ви следва, ако сте коректни и не отричате възможностите на колегите си. Вашата общителност и прямота ви носят полза, но са причина колегите ви да бойкотират работата ви, защото вече не успяват да се примирят с успехите ви. Не се ядосвайте и вървете по избрания път. Нова любовна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата или сте семейни. Не се впускайте в изневери. Ако още днес или вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите. 

ЛЪВ

Не се натоварвайте с проблемите на хора, които възникват заради техни действия. Съчувствието, което проявявате днес само може да ви навреди. Стойте настрана, внимавайте с думите и да не правите непоискано добро. На работното място сте напрегнати и не особено активни, а с това бавите бързото приключване на задачите. Подвластни сте изцяло на емоцията. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

ДЕВА 

За да се справите със служебните си задачи подхождайте към тях отговорно и не се вживявайте в дребните препятствия по пътя си. Не проявявайте загриженост към ваш колега, който се опитва да се оплаче на всички около себе си, защото няма как да му помогнете, а и той не иска помощ, само си мърмори, за да дразни всички. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. Докажете му, че чувствата му са споделени. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньора ви. 

ВЕЗНИ 

На работното място се постарайте да не допускате намесата на некомпетентни съветници. Неочаквано ще ви потърсят влиятелни личности, които искат да работите заедно с тях, но бъдете предпазливи към тези обаждания. Благоприятни са интелектуалните занимания. Денят е идеален за създаване на семейство. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви отношения са хармонични. Отдайте се на незабравими сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Вземете си работа у дома и се заемете със счетоводните си документи, за да сте наясно какви са финансовите ви постъпления от изминалите месеци. Ще възникнат проблеми, които можете да избегнете, ако си наложите търпение. Потърсете компромис в колегиалните си отношения. Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. Отдайте се на чувствата си и на сексуални преживявания, ако имате до себе си интимни партньори, в чиято любов сте напълно сигурни.

СТРЕЛЕЦ

От вашата упоритост зависят успехите ви  и бъдещите ви професионални планове. Отдайте се на задълбочена работа и без колебание завършете започнатите задачи, дори и ако трябва да останете след края на работния ден, въпреки недоволството на вашите близки. Заемете се и със семейните си задължения. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към желанията ви. 

КОЗИРОГ 

Имате желание да отхвърлите по-голямата част от служебните си задължения. Справяте се добре с рутинните си занимания. Разговорите за инвестиции отложете за следващата седмица. Следобед сте длъжни да проведете неприятни делови разговори и да се разделите с нелоялните си подчинени. Чувствата ви личат от разстояние. Готови сте на всичко, за да ви отговорят със същите чувства, но трябва да сте искрени и неподправени в поведението си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни преживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте да получите предложение за делови пътувания през следващата седмица, не едно, а няколко, но преценете дали си струва да се включите във всичките. Ваш колега иска да повиши професионалната си квалификация и разчита на помощта ви. Дайте му съвет.  Заемете се и със семейните си задължения, като обсъдите проблемите на близките си. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани, ако я съхраните. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс. 

РИБИ

Информацията, че сте оценени от хора с високо обществено положение, ще ви издигне в собствените ви очи. Във ваша полза е да продължавате да работите върху себе си. За пореден път ваши роднини притесняват и вас заради провалите си. Кажете им, че няма как да сте им полезни и приключете с опитите да ви използват. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: