Сузанита каза как си се представя след 20 години

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:44 / 06.12.2019
1854
Скандалната певица Сузанита е родена през 2003 г. в Пловдив. Тя е дъщеря на фолклегендата Орхан Мурад. Тийнейджърката се прочу с предизвикателното си поведение не само на сцената, но и в живота. Има няколко издадени песни и заснети видеоклипа. Най-скандалният от тях е "Луцифер и Буда".

Хитът и провокативното й поведение успяха да изстрелят кариерата й на музикалните върхове. Макар да е едва на 16 г., тя почти всяка вечер има участия в различни клубове в страната. Последният й видеоклип към песента "Между гърдите" е гледан почти 4 млн. пъти.
 Ето какво каза тя пред "България Днес":

- Какво е да си Сузанита?

- Да си Сузанита е да усещаш провокацията в същността й и да изпълняваш най-немислимите неща с доза кураж. Да бъдеш достатъчно силен, за да понесеш последствията от това да си едно от най-коментираните имена в България.

- Разкажи ни за филма, в който участваш с Димо Алексиев? Кой те покани? Каква е ролята ти и как минаха снимачните дни?

- Покани ме Явор Петков, за което съм му изключително благодарна. За това, че ми даде възможност да се покажа и в друга светлина и да преживея тези прекрасни емоции. С екипа се работи изключително приятно и лесно, а за ролята ми нищо няма да издам на този етап.

- Искаш ли да се развиваш в тази насока - филми, сериали?

- Предвид това, че често ми се налага да влизам в роля за клипове, естествено, че искам да вляза в по-различна роля от тази на Сузанита.

- Получавала ли си предложения за риалити формати?

- Получавала съм доста покани от подобни формати, но поради една или друга причина ми се е налагало да откажа.

- Какво ти даде и какво ти взе известността?

- Даде ми много възможности, много запознанства. Израснах като личност и станах по-отговорна. Не мога да избягам от възрастта си, но не се чувствам дете и може би това е нещо, което известността ми отне.

- Как успяваш да се опазиш от нападките по твой адрес? Вярвам, че колкото и да си "перде", те все пак те докосват по някакъв начин.

- В началото много ме нараняваха, но вече толкова съм претръпнала към негативни коментари, че никак не ме засягат, защото аз знам коя съм, а когато знаеш същността си, никой не може да те бутне.

- Новата Мис България получи много нападки заради пластичните и естетически интервенции, които си е правила. Ти съжаляваш ли за твоите?

- Смятам, че ако се съобразяваш с пропорциите на лицето или тялото си и го правиш с мярка, не е проблем. Лично аз имам интервенции по лицето и не съм ги правила, защото не харесвам нещо, а по-скоро за да изтъкна определени черти.

- Докъде искаш да стигнеш с татуировките и не се ли страхуваш, че ще ти писнат в един момент?

- Няма как да ми омръзнат. Те стават част от самата мен и свиквам с тях. Не си се представям без татуировки, защото всяка една е символична за мен.

- Как си се представяш след 20 години?

- Влюбена, с щастливо семейство, мъж, който държи на мен и който ще ме е дарил със здрави деца. Но, честно казано, не мисля толкова за бъдещето, колкото за настоящето.

- Какво искаш от мъжа до себе си? Кой е той в момента и вашите как възприемат връзката ви?

- На първо място искам да не ме променя. Искам разбирателство, искам човек, с когото мога да споделя всичко, знаейки, че няма да ме съди. Трябва да знае, че любовта към свободата и лоялността ми вървят ръка за ръка.

- Как се справяш в училище? Ти си частна ученичка. Липсват ли ти нормалните дни в даскало?

- Да, частна ученичка съм. Ако се затруднявам с определен учебен материал от самостоятелното ми обучение, ходя на частни уроци.

- Ако можеш да върнеш времето назад, какво би променила до момента?

- Абсолютно нищо! Щастлива съм и благодарна за това, че съм жива и здрава и семейството ми ме подкрепя. А което е писано да стане - ще стане.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).