Сузанита на 30 ще бъде робокоп! Започнаха да я бодат с инжекции за лицеви подобрения още на 15 години

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (33)
16:58 / 24.07.2018
9211
Сузанита е решила да вземе всичко от живота на 15, без да мисли за последиците и това как ще й се отразят след още 15-ина години. Малката се фука вече със силикон в гърдите и инжекции хиалурон в джуките, пише HotArena. Нищо чудно и скулите да й моделират с игли и течности. Родителите й изобщо не я спират в тъпите й приумици и няма нито един човек, който да я убеди, че на тази крехка възраст няма нужда от подобрения.

Истината била, че малката все още не се е развила достатъчно, за да прилича на жена. Поради това й се налагало да бърза да остарее, че да се котира достатъчно добре на музикалния пазар, както и секси имиджа си, който се опитва да наложи.

Вещи в сферата с подобренията обаче прогнозират, че все някога тези неща ще й се отразят пагубно. На 30 години, например, ще изглежда много по-стара отколкото действително ще бъде.

"А представете си щом сега е склонна на това, какво ще свърши в следващите няколко години. Вероятно след години и пластичната хирургия ще бъде безсилна да порпави щетите от бурната й младост", споделят още те.

Виж коментарите (33)
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).