Сватба след "Игри на волята"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:02 / 04.01.2023
927
Eдна от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на приключенското риалити предаване "Игри на волята" шампионката по бодибилдинг Ралица Кашинова планира сватба. Тя и приятелят й Венцислав Георгиев, който има отличия в същия спорт - мъжка категория, са сгодени от няколко месеца насам. Това стана ясно, след като русокосата фитнес моделка се появи на малкия екран с огромен диамант на ръката си. Според запознати церемонията ще е тази година и по- специално през есента, пише "Галерия".

До предложението се е стигнало след дълга връзка. Двамата са отличен тандем както в личен, така и в професионален план, тъй като спортът е общата страст, която ги събира. Повече за отношенията им тя разкри в един от последните за изминалата година епизоди на кулинарното шоу "Черешката на тортата“, където се изяви заедно със съотборниците си - Генчо, Мирослава, Димитър и Виктория. "Рали, този пръстен на ръката?“, така започна един от по-интересните разговори в предаването. Въпросът дойде от Мирослава, която провокира блондинката да изплюе камъчето.

Оказа се, че половинката на риалити звездата й предложил навръх рождения си ден. "Бяхме се събрали много голяма компания и изненадващо ми предложи, аз изобщо не очаквах“, разказва тя. Казала е "да" на фона на любимата им песен. Дни по-късно, Рали сподели и "рецептата" за щастлива връзка. "На първо място слагам любов, страст, привличане и привързаност. Химията е определяща за потенциала на една връзка. Подкрепата - за нас тя е в основата на отношенията ни. Всеки има мечти, цели и желания. 

Заедно се борим за тях, докато не станат реалност, без да си пречим, без да се ограничаваме и да отричаме желанието на другия! Приятелство - то прави връзката стабилна. Винаги споделяме един на друг, решаваме проблемите си заедно и се радваме на хубавите моменти, отново заедно. Постоянно имаме тема на разговор и можем да разчитаме един на друг, във всеки един момент. Родени сме да побеждаваме и именно победата ни събра. Спортът ни обединява и няма нищо по-хубаво от това, да гледаме в една посока и да се развиваме в една сфера", коментира тя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).