Световноизвестен модел на тайно посещение у нас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:18 / 10.12.2022
969
Един от най-известните модели е инкогнито в България! Световноизвестната манекенка Джиджи Хадид е заснела реклама в киноцентъра в Бояна, пише "България Днес". Дори ловците на автографи, които надушват всяка знаменитост, не разбрали, че красавицата е у нас.

Американският супермодел прекарва в София близо седмица. Тя каца на родна територия в неделя през нощта. А днес си тръгва. Хадид спи в един от най-големите и луксозни хотели в центъра на София. Наема огромен апартамент, а на разположение има денонощно помощник, който да се грижи за всички прищевки на звездата.

Джиджи заснема фотосесия за популярния бранд "Жан Пол Готие". Специално за заснемането на реклама е извикан един от най-добрите фотографи - французин, пред когото позират само най-големите имена.

Моделката, която е в топ 3 на печелившите в професията, почти няма време да разгледа София. От ранни зори тя е на терен. А снимките продължават до късно.

Това е първо посещение у нас за Джиджи. Въпреки че не успява да зърне красотите на София, топмоделът е очарован от отношението към нея. Екипът, в който има и няколко българи, се държал суперлюбезно със световната звезда. Никой не й досаждал и не пробвал да я снима, тъй като посещението й у нас е конфиденциално.

Дори Енджи Касабие, която хранела екипа на продукцията, не знаела на кого праща храна. Ливанката, която наскоро бе гост в студиото по време на мач от световното, има фирма за кетъринг. Касабие била наета да гости екипа със здравословни ястия, но така и не й било казано за кого трябва да приготви деликатесите.

Джиджи е сестра на друг супермодел - Бела Хадид. Двете заедно с Кайли Дженър са най-успешните моделки в последните няколко години. Според американската преса трите печелят милиони само от една фотосесия.

Преди няколко седмици се появиха информациите, че Джиджи има връзка с актьора Леонардо ди Каприо. Звездите няколко пъти са заснети да интимничат в заведения в САЩ. Засега обаче нито един от двете знаменитости не се е разкрил дали между тях има нещо.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).