Свежест в банята за всеки дом

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:08 / 20.03.2018
5506
Когато говорим за модерни апартаменти, то трябва да сме наясно, че днес има някой тенденции в тяхното строителство. Днес апартаментите са с малка квадратура. Още по-малка е тя, когато говорим за банята. Често те са малки. Какво можем да направим за да обновим банята и да я освежим. Ако имаме нужда от ремонт на баня, то едно от важните неща е да поставим смесители за баня. Погрижете се за мивката чрез мивки за баня. Опциите там са много. Можете дори да изберете мивки за кухня, като това ще ви даде пространство край нея.

Смесителите са важни. Те пестят вода.

Изберете от разнообразието от смесители за кухня или баня, което се предлага от големите производители и вносители. Не се колебайте, ако правите ремонт в банята, а харесате смесител за кухненска мивка. Понякога едни кухненски смесители цени са по-добри, от тези за баня. Можете дори да добавите и мивки за кухня. Не се страхувайте, а комбинирайте смело.

Важно е да поставите красива кабинка за къпане. Тя може да е със стъклена преграда. Покрай нея можете да сложите душ системи. Чрез нея ще имате многофункционална баня. Хитрост в малката баня е да поставите и голямо стъкло. То ще ви остави с усещане за по-просторна кухня. Не забравяйте и тоалетна чиния моноблок. Освен важните душове за баня, добре е да имате и красива и удобна тоалетна чиния.

 Днес избора е огромен. Когато говорим за пространство в банята, то е добре да направим така, че вратата към нея да се отваря навън. Ако поставите врата, която се отваря навътре към банята, то е много вероятно тя да вземе от мястото в помещението. В банята трябва да е топло. Поставянето на дискретно място на алуминиеви радиатори, може да ви остави на топло. Поставете ги зад тоалетната чиния например. Можете да заложите и на лира за баня цена. Те заемат по-малко пространство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Манчев и Рачков изпращат абитуриенти
Зрители за двойка в "Един за друг": Време е да си ходят!
Чудесни новини за някои зодии днес
Той вече има 600 млн. евро, а е само на 24 години
Ексцентричен рапър от Швейцария спечели "Евровизия" 2024
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).