Тайнствен ухажор подари скъпарско возило на Мисис България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:55 / 13.08.2018
1904
Една от най-успешните българки в чужбина - Мисис България Ана Иванова, която от години живее в Монако, получи скъпарски подарък от тайнствен ухажор при завръщането й в родния град Варна. Лъскавият "Мерцедес" бе поднесен на красавицата с червена панделка и букет огнено-червени рози. Единствената българка, член на соцпартията на експрезидента Франсоа Оланд, засега крие кой е "виновникът" за този завиден подарък.

Неотдавна красавицата, която организира събития в Монте Карло с нейната асоциация   "Monaco Dreams", бе поканена за партньор на благотворителните инициативи на Ротари Клуб Монако. Покрай срещите си с политици и бизнесмени в Монте Карло, българката стана жертва на неудържимите чувства на високопоставен ухажор, който я принуди да се върне в родния си град, за да отшуми  бурята. Дали е отшумяла обаче, няма гаранции, твърдят близките й, които очакват отново атака от букети при завръщането й в Монако.

Освен на титлата "Мисис България" красавицата  е носителка на много награди за нейните благотворителни инициативи - "Мисис Дама на годината“ 2017, "Златно сърце" 2014 и други.  Като президент на фондация "Монако дриймс" тя става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).