Татуистка описа най-странните желания на клиентите си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:52 / 12.04.2023
433
Майсторката на татуировки и собственик на ателие в Лондон Алис Никълс описа най-странните рисунки, които е правила върху телата на клиентите си.

Като една от най-неочакваните молби на клиент татуистката описа гигантска краставица по цялото бедро на клиента. "Това беше най-нелепата татуировка, която му струваше стотици лири, но той беше във възторг", признава Никълс.

Тя сподели, че към нея често се обръщат жени на около 60 години. "Тези дами искат първата си татуировка на незабележимо място, например на бедрото или отстрани, а след това се пристрастяват и в крайна сметка отново идват в ателието. Татуирала съм фрагменти от Библията върху тялото на възрастна монахиня", споделя Никълс, цитирана от БГНЕС. 

Тя разкри, че един клиент е искал да си направи рисунка на китайското ястие чоу мейн, състоящо се от юфка и пилешко месо. "Това беше рядък случай, в който трябваше да откажа, защото подпийналият младеж определено щеше да съжалява по-късно", съобщи тя.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).