Тази новина много ще се хареса на феновете на Лили Иванова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:49 / 16.05.2023
4524
Селфи с Лили Иванова. Не, това не е майтап. Всеки може да се щракне с примата на родната естрада по време на годишните награди на БГ радио. Събитието на годината е другата събота в Пловдив.

Организаторите признават, че за пръв път Лили ще отдели време на всичките си фенове и ще позира за снимки, а барабар с това ще раздава автографи часове наред.

Иванова ще се появи на сцената на наградите на БГ радио след 10 години пауза. По време на церемонията изпълнителката на не един и два вечни хита ще получи специална награда за цялостен принос.

В същото време според информация на "България Днес" Дара е гласена да се окичи със статуетката "Изпълнителка на годината". Менторката в "Гласът на България" се конкурира за наградата с Михаела Маринова, Михаела Филева, Рут Колева и Мария Илиева.

Дара напоследък е сред най-харесваните певици у нас. За това, разбира се, помага и участието й в музикалния формат. На миналите награди Мария Илиева пребори конкуренция, а за Дара остана утешителният приз за "Видеоклип на годината".

При изпълнителите номинирани са Папи Ханс, Любо Киров, Графа, Ицо Хазарта и Миро. Очакванията са Папи Ханс да грабне голямата награда. В последната близо година изпълнителят на хита "Кекс" избухна с редица парчета, а фенската му аудитория, която е най-важната във вота, се увеличи драстично.

Наградата за БГ дует на годината пък почти сигурно ще отиде при "Молец". Въпреки че са в компанията на доказани имена като "Ритон" и "Шик", младото дуо чупи всякакви рекорди и всяко тяхно парче се превръща в хит.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).