"Тази сутрин" от 1-ви март ще е в нов формат и с нов начален час

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:36 / 24.02.2021
1453
От 1-ви март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано - точно в 6:00 ч., като по този начин ще предложи на зрителите "силата да знаят първи" с още един астрономически час висококачествено журналистическо съдържание и новите водещи – Златимир Йочев и Биляна Гавазова. Екипът на "Тази сутрин" ще изненада най-ранобудните пред екраните с допълнителни рубрики, актуална информация за предстоящи събития и акценти, останали встрани от основния новинарски поток. В минутите до 7:00 ч. на фокус ще бъдат и авторските снимки, видеа и сигнали на потребителите от онлайн платформата на bTV "Аз, репортерът".

Обективни репортажи, силни разследвания, ексклузивни кадри и живи връзки от всички точки на България и света ще бъдат предавани вече в четири емисии новини на всеки кръгъл час с водещи Виктория Готева и Денислав Борисов, които ще се редуват. Всичко най-важно от деня ще влиза в домовете на зрителите директно чрез трите мултифункционални сета на 360-градусовото студио на bTV – сега с още повече технологични възможности и простор за експертни коментари, анализи и оживени дискусии.

"Тази сутрин" ще бъде една от основните платформи за обективно и изчерпателно отразяване на предизборната кампания. Екипът подготвя специални проекти и сегменти в рамките на тематичното съдържание на bTV "Новият парламент", част от които ще води лично директорът "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group Антон Хекимян.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).