Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Те са доказателство, че "Ергенът" може да има щастлив край
Автор: Екип Burgas24.bg 11:05 / 12.05.2023Коментари (1)1111
©
За седемнадесетия сезон на "Ергенът" в САЩ се спрягат шест имена на популярни мъже.

В крайна сметка за Ергена е избран Шон Лоу - висок, рус, синеок, бивш състезател по американски футбол. Годината е 2013-а и манията по "50 нюанса сиво" е в апогея си, затова не е никак чудно, че повечето претендентки се опитват да впечатлят Лоу със сексуални намеци за връзване и пляскане.

"Аз просто не съм такъв човек. Затова започнах шоуто с наистина смесени чувства", признава по-късно той пред списание People.

Лоу смята, че нищо сериозно няма да се получи от участието му в риалитито, но греши жестоко.

Усеща, че може би има шансове за връзка, когато от лимузината слиза Катрин Джудичи - графична дизайнерка с шведски и италиански корени. Още от пръв поглед Лоу усеща, че Катрин има някаква специфична енергия и че иска да научи повече за тази сладка брюнетка с широка усмивка.

Отново в разговора си за People Шон споделя, че усещал силна тръпка към Джудичи още от ден едно. В първата вечер на предаването тя го кара да дегустира различни видове сладоледи и да си избере два от най-любимите си вкусове - момент, който се запечатва силно в спомените на Лоу.

Интуицията му обаче не му говори толкова силно в началото на формата.

Розата, която Ергенът дава за първо силно впечатление, отива при участничка на име Тиера. Катрин от своя страна се добира до лична среща с Лоу чак в петата седмица на риалитито, въпреки че преди това е сред първите, които получават рози.

"Мислех си колко би било готино един ден да си лежим на дивана в анцузи, да гледаме филм и да си поръчаме пица", разказва Шон за мислите си по време на предаването.

Постепенно осъзнава, че няма същите чувства към никоя друга участничка в риалитито и че май към Катрин има нещо повече от симпатии. Финалът на "Ергенът" е мечтата на всеки телевизионен продуцент - Лоу получава сърцераздирателно писмо, в което Джудичи му разкрива чувствата си, и решава да падне на едно коляно.

В последния епизод на шоуто Шон предлага на Катрин с красив пръстен на елитния бижутер Нийл Лейн, след което двамата се оттеглят в собствени хотелски стаи.

"Осъзнах, че не мога да ѝ кажа "сбогом". Затова реших да не го правя", казва Лоу пред камерите на риалитито. В същото време той има усещането, че всичко това се случва в някакво друго време, в "Ергенът-вселената", както сам се изразява.

Окончателно разбира, че нищо от случилото се не е измислица по време на пищната сватбена церемония в Санта Барбара, Калифорния, дошла девет месеца след финалния епизод и предложението на Лоу.

Шест милиона зрители в САЩ наблюдават как Катрин казва "Да" в рокля на Моник Люлие, изработена лично от дизайнерката за щастливата булка.

Младото семейство се мести в Далас, където живее и до днес. Катрин, която приема фамилията на своя съпруг, има собствена фирма за графичен дизайн и въпреки че с Шон вече имат три деца, тя не спира да работи.

И двамата не крият, че началото на брака им е трудно, защото медийното внимание към тях е огромно, а очакванията са да се разделят всеки момент. Все пак са се събрали в риалити шоу като "Ергенът".

"Началото беше болезнено. Имаше натиск към нас, понеже имахме доста публични участия. Трябваше да изглеждаме щастливи, макар че след 30 минути щяхме да се изпокараме у дома", разказва пред People Шон Лоу. Той допълва, че бракът оцелява, защото Катрин е "най-добрата възможна съпруга".

За нея пък най-важното е, че постепенно разбират как в едно семейство положението никога не е само "цветя и рози".

Тазгодишният сезон на американския "Ергенът" започва в края на януари и Шон Лоу участва в предаването като личен съветник на новия ерген - Зак Шалкрос.

Решението е на самия Шалкрос, който смята, че с Шон са с доста сходни виждания за жените и любовта и който още в първи епизод заявява, че е готов за брак и деца.

"Знам колко натоварващо може да е във формата. Затова казах на Зак да се отпусне, да се наслаждава и да не мисли за нищо друго", обяснява на свой ред Лоу. Той е предупредил Шалкрос и че не е задължително да срещне любовта на живота си в риалитито, но е изключително важно да не пренебрегва шансовете си вътре.

"В началото и аз смятах, че Катрин не е мой тип. После не я виждах като моя съпруга. И ето ни сега...", обяснява Шон пред камерите на "Ергенът" в последния сезон, предават от webcafe.bg

Колкото до децата, Шон и Катрин Лоу са убедени, че три са напълно достатъчни. "В дома ни е малко пренаселено, ако трябва да сме честни", шегуват се те в Instagram.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: