Теодора Духовникова: Тази нощ сънувах атомната бомба, ужасно ме е страх

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:33 / 04.10.2022
737
Краят на човечеството или поне на голяма част от него никога не е било толкова вероятно, колкото в момента. Държавите разполагат с ядрени оръжия способни да унищожат планетата и всичко на нея няколко пъти. Мрачно видение, което я е споходило в съня, сподели с почитателите и приятелите си актрисата Теодора Духовникова.

Звездата от "Дяволското гърло“, позната с още много дълбоки драматични образи на сцената и на екрана, разказа за това как изглежда апокалипсиса, предизвикан от ядрено оръжие. В съня ѝ унищожението на света от атомна бомба е впечатляващо и някак мрачно красиво. Впечатляващо е, колко добре борави с думите Теодора Духовникова. Ето целия текст, в който актрисата споделя фантастичната картина на унищожението на света.

ази нощ сънувах атомната бомба.

Беше едно от най-красивите неща, които съм виждала някога изобщо,

беше нощ и гледах нагоре, първо си помислих, че виждам падаща звезда и си пожелах да няма война, но после осъзнах, че не е една, а хиляди, милиони, милиарди падащи звезди, нанизани като гирлянди в някакво студено, диамантено сияние, като бижута, които не падаха към нас, а се стичаха разтопени по  небето, по целия му овал и после го разкъсаха.

Беше толкова тихо. Въздухът  беше чист, казах си "е, какво, поне не мирише на нищо“. После всичко се изпълни с прах, лек, но лепкав. Не се изплаших, защото как да се изплашиш от красотата. Толкова космическа и ултимативна. Само времето спря, защото всичко стана относително и време вече не ни беше нужно…

Приятели и последователи на Теодора Духовникова коментират написаното със съчувствие, но и с интерес за корените на видението. Някои оприличават картината на част от апокалиптичен филм. Актрисата обаче дава друго обяснение за произхода на съня ѝ. Тя признава, че просто е много уплашена заради заплахите на Русия за използване на ядрено оръжие:

"Ужасно ме е страх тия дни, неистово ме е страх и мисля само за това, но тази сутрин …след този сън някак, не знам как, но съм някак … не знам как да го кажа…. и май не искам“. Това написа в коментар Духовникова.

Виж коментарите (3)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Венета Райкова чукна 50
Вижте всичко, което трябва да знаете за Евровизия 2024
Божана Славкова с нова арт инсталация в Бургас
Важни съвети при варенето на великденските яйца
Защо комарите предпочитат някои хора повече от други?
Чалга легенда: Къпех се и се завивах с пари!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).