Тимъти Шаламе ще изиграе Боб Дилън в предстоящ биографичен филм

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:38 / 10.04.2023
636
Френско-американският актьор Тимъти Шаламе ще се превъплъти в американския музикант и поет Боб Дилън в предстоящ биографичен филм, наречен "Напълно неизвестен“, съобщи "Холивуд рипортър“.

Сценарист на филма е Джей Кокс. Проектът е базиран на книгата "Дилън става електрически“ на Илайджа Уолд от 2015 г.

По време на интервю за електронното издание "Колайдър“ в рамките на фестивала, посветен на Междузвездни войни в Лондон,  режисьорът на филма Джеймс Манголд категорично потвърди, че Шаламе ще пее в биографичната продукция.

Манголд, който режисира също предстоящия "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“, обясни какво го е привлякло към биографичния филм за Боб Дилън.

"Това е едно невероятно време в американската култура и в историята на младия, 19-годишен Боб Дилън, който отива в Ню Йорк с два долара в джоба си и се превръща в световна сензация за три години. Първоначално става част от обществото на фолк музиката в Ню Йорк и след това, разбира се, го изпреварва в определен момент“, обясни Манголд. "Това е изключително интересна действителна история, и то за един толкова интересен момент в американската култура.“

Манголд добави, че снимките вероятно ще започнат през август, както и че фигурите на музиканти като Уди Гътри, Пийт Сийгър и Джоан Байз също ще присъстват във филма, посочват от БТА.

Шаламе е звездата на филмите "Напълно и изцяло“, "Дюн: Част втора“, който предстои да излезе през ноември, и "Уонка“, който ще излезе в кината през декември. За британското издание на сп. "Вог“ миналата година актьорът уточни, че в "Уонка“ – филм, който е предистория на романа на Роалд Дал от 1964 г. "Чарли и шоколадовата фабрика“, той има седем музикални изпълнения.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Ако работите на компютър, не забравяйте правилото 20-20-20
Митове за ябълковия оцет
Зуека празнува днес
Михаела Филева презареди батериите в Колумбия
Голям скандал около "Под прикритие"
По-полезен ли е замразеният хляб?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).