Той е секссимвол, магнетичен актьор, баща на седем деца и днес става на 68 години

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:14 / 18.01.2023
957
На днешния ден преди 68 години в Линууд, Калифорния, се ражда една легенда и бъдещ секссимвол – Кевин Костнър. В детството си той е едно плахо момче, което се чувства несигурно, заради ниския си ръст, но с времето се превръща в един от най-желаните мъже в света. Много преди пробива си в киното Кевин Костнър завършва маркетинг в университета във Фулъртън. Никога не е подозирал, че един ден ще бъде велик актьор, а интересът му към киното се заражда чак в студентските му години. В края на 70-те той е решен, че иска да се занимава с това изкуство и първоначално изкарва парите си като сценичен работник.

Една от първите роли на Кевин е в драмата "Голямото замръзване“ през 1983 г. Там той е ангажиран да играе самоубиец, но след месеци репетиции и снимки сцените с него са изрязани от лентата. Това е първото голямо разочарование за Костнър, но не след дълго съдбата отново му се усмихва. За щастие режисьорът Лорънс Каздън е забелязал големия талант на Кевин и го кани да участва във филма Силверадо. Кариерата на актьора постепенно тръгва нагоре с участието му в две хитови продукции: "Без изход“ и "Недосегаемите“. До края на 80-те Кевин Костнър се превръща в любимец на публиката и критиците.

90-те започват още по-обещаващо, тъй като тогава е и дебютът му като режисьор. Лентата е със заглавието "Танцуващият с вълци“, а успехът му е толкова голям, че печели "Оскар“ за най-добър филм. Кевин Костнър също печели престижната награда за най-добър режисьор. Следващите хитове, които носят огромна слава на актьора, са: "Робин Худ: Принцът на разбойниците“ през 1991 г. и "Бодигардът“ през 1992 г. Кевин Костнър вече е на върха на славата, но последват и няколко разочарования. Филмите "Перфектният свят“ и "Уайът Ърп“ предизвикват смесени реакции в киноманите и не са от най-успешните заглавия. През 1995 г. Кевин участва в хитовия "Воден свят“, а на снимачната площадка му се налага да се изправи пред много трудности и препятствия, включително сцени в океана върху специално построени платформи. Целият екип се разболява от морска болест, заради което снимачният процес е забавен. Въпреки всичко филмът е факт и печели успех.

В последната година от 90-те Кевин изиграва поредната си главозамайваща главна роля. Лентата е "Писмо в бутилка“, а в нея актьорът си партнира с Робин Райт и Пол Нюман. През годините Кевин Костнър продължава да се доказва като любимеца на киното и участва в редица популярни продукции, а през 2005 г. дава воля на друга своя страст – музиката. Тогава започва работа с бандата "Modern West", а през 2008 г. излиза и първият им съвместен албум.

И въпреки че се развива усилено в музиката, той не обръща гръб на киното. Участва във филми като "Тринайсет дни“, "Свободна територия“, "Укротяване на гнева“, "Спасителен отряд“, "Човек от стомана“, "3 дни да убиеш“ и много други.

Освен с успешна кариера Кевин Костнър може да се похвали и с щастлив семеен живот. Немалко дами са въздишали по него, а той има само един провален брак зад гърба си. Първата му съпруга е Синди Силва, за която е женен почти 20 години. Цяло десетилетие след развода им Кевин сключва брак с манекенката Кристин Баумгартнер през 2004 г. Двамата са заедно и до днес.

Костнър е баща общо на 7 деца – 3 от настоящата си съпруга, 3 от първата си жена и 1 от връзката си с Бриджит Руни.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).