Тоника Домини дарява част от цената на всеки билет от концерта в Арена Армеец за болно момче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:09 / 19.01.2018
3955
Едночасов мини спектакъл поднесоха Тоника Домини на своите най-върли почитатели. Пред очите на повече от 100 човека, закупили си билети за закрития концерт на групата, Краси, Виолета и Ева изпълниха част от най-големите си хитове на живо, в акомпанимент с едни от най-големите музиканти в страната ни: Митко Милев - барабани, Ивайло Звездомиров - бас.

Задушевната обстановка накара присъстващите да се почувстват буквално като у дома си и да пеят с цяло гърло евъргрийните на Тоника Домини, просълзени от умиление. На мини спектакъла феновете имаха и възможността да стиснат ръката на своите любимци, да ги поздравят и да запечатат със снимка срещата с идолите си.

Освен, че имат невероятни гласове, Краси, Виолета и Ева показаха, че притежават и големи сърца. Именно на закрития концерт тримата обявиха, че част от цената на всеки билет от грандиозното им шоу в Арена Армеец на 14-и април, ще бъде дарена на 11-годишния Антонио, който страда от церебрална парализа. Момчето се бори още от много малък с болестта и единственият начин за подобряване на неговото състояние е присаждането на стволови клетки в специализирана клиника в Москва.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).