Топ 5 най-добри футболисти в Първа лига за 2021-2022

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:10 / 24.03.2022
1007
Колкото и да е ниско нивото в нашата родна Първа лига, все още има футболисти, които показват доста качествен футбол.

Лудогорец е един от главните фактори за това да има повече качествени футболисти у нас. Но това не означава, че най-добрите футболисти са само собственост на орлите от Разград.

А това накара в последните години най-върлите комарджии да не са сигурни дали да играят определен мач на под или над определен брой голове.

Ако и вие се намирате в същата конфузна ситуация, знаем какво ще ви е от голяма полза. В това приложение ще намерите най-добрите анализи и прогнози за под и над залагания.

Нека се върнем към главните виновници за това в България да не сме сигурни как да играем мачовете си.

Ето за кои футболисти да внимавате преди да решите да залагате.

5. Иван Турицов

Иван Турицов е юноша на Литекс Ловеч, играе като десен бек, но се справя и като ляв бек.

На 22 август 2018 подписва първи професионален договор с тима на ЦСКА. В началото на 2019 се завръща в ЦСКА София, като веднага попада в групата за мачовете на тима.

Играе във всички юношески формации на България, за тима ни до 19 години изиграва 5 мача, като участва на Европейското първенство до 19 години.

Прави своя официален дебют с фланелката на ЦСКА София на 19 февруари 2019 г. в мач срещу Ботев (Враца), като започва титуляр в основния състав.

През този сезон е от топ състезателите на ЦСКА София. С добрите си изяви в десния край на отбраната е спечелил интересът на редица отбори от Чемпиъншип и Португалският елит.

Спекулира се че скоро ЦСКА София ще получат апетитна оферта за да предоставят правата му на отбор от чужбина.

Носител на купата на България за сезон 2020/2021.

4.Светослав Вуцов

Светослав Вуцов е български национал на България. Играе за Славия София и е смятан е за най-добрият вратар в родната Ефбет Лига за последните две години.

Син е на известният български треньор Вили Вуцов и е внук на легендарния футболист на левски Иван Вуцов.

Нашумя още повече със спасяванията си с екипа на черно-белите от началото на този сезон. Има вече няколко повиквателни за националният ни отбор.

През този сезон той е записал 23 мача за отбора на Венци Стефанов в който 9 със суха мрежа.

Този страж има обещаващо бъдеще. От него зависи дали ще ходи по стъпките на баща си - ще бъде на първа страница в медиите или номер едно на вратата на националния ни отбор.

3. Тодор Неделев

Тодор Неделев има сериозна заслуга за това този сезон канарчетата да се намират в непосредствена близост до първите два отбора в класирането.

Магьосникът от Пловдив загатна за сериозните си лидерски в последния кръг от Ефбет лига на 20 март когато играха срещу прекият си конкурент за челните места ЦСКА София.

В този мач той реализира едно невероятно попадение без подготовка с левия си крак малко зад големия пенал.

Въпреки че вече е близо до 30 години, той все още си остава един от най-класните и постоянни футболисти в родния ни елит.

2. Жорди Кайседо

Жорди Кайседо е може футболистът който е привлякъл най много интерес извън границите. С зашеметяващите 20 гола в 35 срещи от началото на сезона той е в полезрението на скаути от целият свят.

Отбори като Фулъм, който е начело в Чемпиъншип е един от основните претенденти за неговия подпис след краят на този сезон.

Ръководството на червените го оценяват на 5 милиона евро. По всичко личи че най-вероятно еквадорският голаджия ще продължи кариерата извън пределите на родното първенство след този сезон.

1. Кирил Десподов

За добро или за лошо Кирил Десподов винаги е в устата на българските футболни запалянковци. Футболист №1 на България продължава да поддържа високо ниво на терена.

След като беше закупен за 2 милиона евро от отбора на Каляри той не спира да допринася за това Лудогорец да бъдат безпрецедентен хегемон в Ефбет Лига.

Като също така се говори и за интерес от чужбина. Но този път Лудогорец не са готови да се разделят със суперзвездата си за по-малко от 4 милиона евро.

Говори се че ръководството на орлите цели да задържи българското крило за квалификационните кръгове от Шампионска Лига.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...
Как да си приготвим дяволски яйца с останалите от Великден
Това растение върши чудеса с кожата – бори бръчките, помага при о...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).