Топастроложка: Вирусът няма да изчезне, ще остане с нас завинаги

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:30 / 09.11.2020
1450
Силва Дончева е една от най-известните астроложки у нас. Завършва история в СУ "Св. Климент Охридски“, но се увлича по звездите и галактиките, както и по алтернативни методики като хомеопатията. Автор е на иновативното направление "Вербална хомеопатия“ и на книгите "360 градуса преди края“, "Вербална хомеопатия“ и учебник по астрология.

Още миналата година тя прогнозира появата на коронавируса и последствията, които ни очакват. И актуалната ѝ прогноза за намаляване на болните обаче не е особено оптимистична. "Отливът може да започне най-рано през февруари. Защото и януари е доста труден месец. Особено от новата Луна в средата на януари, която е с доста драматични аспекти и ще продължи възходящата линия. Може да очакваме намаляване на темпото най-рано през февруари, но същевременно през април може да има нова крива нагоре“, категорична е астроложката. По нейни думи вирусът няма да изчезне напълно. "Ние сме в него завинаги. Той е пуснат през 8 милиарда души! Някъде може да изчезне за определен период, но после пак ще се внесе обратно. Освен това вирусът е изкуствен – вече го казаха толкова лекари. А след като можеш да направиш един щам, можеш да направиш още 100. Ситуацията е свирепа“, допълва специалистката.

"Когато вирусът се появи, започна цикъл от 33 години, т. е. има план-програма за 33 г. Вирусът е началният етап – може да измислят нещо ново. Меркурий се оказа в менгемето на Сатурн и Плутон, изгорен от Слънцето. А Меркурий означава именно дишане, той е свързан с белия дроб, с образованието, с пътуването, с комуникациите. Той просто се бухна в Козирог, смачкан от Сатурн и Плутон. Слънцето изгори и трите планети и те ще проявят лошите си качества“, обяснява още Силва. Според нея и в близките години ни очакват сериозни планетарни рокади. "Първият голям сблъсък е през март – април 2021 г., на Сатурн и Уран, след това през ноември 2021, а най-жестокият им сблъсък е през есента на 2022 г.

Сега започва едно вълнообразно движение, което е само началото. Значи ние влизаме в период на диктатура. Това обявиха четирите небесни тела на 12 януари 2020 г. на фона на лунно и слънчево затъмнение. Струпването на толкова негативни аспекти наведнъж е изключителна рядкост в астрологията. Предишният такъв съвпад е бил само между Сатурн и Плутон – а сега към него се присъединиха самото Слънце и Меркурий. Това са много лични небесни тела, Слънцето е Аз-ът на човека, Меркурий – интелектът“, разкрива още астроложката.

Виж коментарите (0)

Още по темата (14363):
08.05.2024 Изтеглят COVID ваксината на "Астра Зенека" в световен мащаб, причината е интересна
07.05.2024 Два нови щама на COVID-19, може да се усъмните за тях заради 10 грипоподобни симптома
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Окончателно: Оправдаха Костадин Костадинов
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).