Транссексуалната "Мис Нидерландия" стана жертва на множество обидни коментари в интернет 

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:59 / 17.07.2023
1005
Победителката в 94-ото издание на конкурса "Мис Нидерландия“ Рики Колe стана жертва на вербална агресия в интернет пространството, предават от БТА. 

22-годишната Коле е първата транссексуална победителка в конкурса. След победата й миналата седмица, сега тя ще участва и в конкурса "Мис Вселена“. Ако спечели, тя ще се превърне в първата транссексуална жена, носила тази титла.

Коле каза, че се опитва да се концентрира върху доброто, а не върху обидните коментари в социалните мрежи.

"Мислех, че наистина сме възприемчиви в Нидерландия, но агресивните коментари показват другата страна на нашето общество. Надявам се, че това ще бъде сигнал за осъзнаване“, обясни тя за Ройтерс. "Засега напълно ги игнорирам. Фокусирам се върху хубавите неща, които ми предстоят.“

Негативните коментари не са били резултат от провокация от нейна страна, добави Коле. Тя уточни, че хората я обиждат само заради това, че е себе си.

"Просто искам да покажа Рики и, разбира се, моята история като транссексуална жена на света, а да ме критикуват за това е наистина тъжно“, каза новата носителка на титлата Мис Нидерландия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
"Обичаме те, татко": Кралските деца отбелязват Деня на бащата
Кобрата печели "Островът на 100-те гривни"?
Той е голям талант ще го гледаме по-често на малкия екран
Гатьо тотално отсвири Бони
Наша актриса стана жертва на известен онлайн сайт за дрехи и аксе...
Красива репортерка на Нова телевизия слага край на кариерата си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).