Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Три зодии ще се поизмъчат този месец
Автор: Екип Burgas24.bg 20:21 / 09.05.2024Коментари (0)1091
©
Ето кои са трите зодии, за които месец май ще е по-скоро период на трудности и предизвикателства. Но ако сме подготвени за тях, ще се справим по-лесно.

Телец

Скъпи Телци, следващите няколко седмици няма да бъдат от най-лесните за вас. Месецът ще е доминиран от професионални ангажименти, някои от които ще ви костват време и нерви. Препоръката е да се стремите към повече компромиси в работната сфера и да избягвате конфликтите. Но вашата твърде независима природа може да ви подтикне към спорове, а това ще ви донесе само негативи и лошо настроение.

В любовен план ситуацията също не е розова. Възможно е да се появи напрежение при обвързаните представители на зодията. Отново препоръката е да се опитате да запазите хладнокръвие и да сте дипломатични. Само така ще успеете да избегнете кризата. А след 20 май ситуацията ще е значително по-спокойна и хармонична.

В здравословен план се пазете от контузии. Ако спортувате, не подминавайте разтягането преди и след тренировка, за да избегнете мускулни проблеми.

Дева

Скъпи Деви, май месец може да не е много розов за вас. Астрологичната прогноза предрича възможни психологически проблеми за някои от вас. Съществуват предпоставки да усетите силна преумора и напрежение от твърде много работа и ангажименти. За някои от вас не е изключен бърнаут, който да ви стресне и паникьоса. Но ако успеете да запазите хладнокръвие и опитате да успокоите темпото в работата, ще се справите с прегарянето.

В личен план нещата също не се очертават да са хармонични. Възможно е да имате пререкания с член на семейството, който да ви изнерви силно. Опитайте да не се поддавате на провокации и не се оставяйте на гнева да ви завладее. Знаете поговорката – преброй до десет, преди да кажеш нещо. Ако я спазите в споровете си и успеете да овладеете нервите си, може конфликтите да се уталожат от само себе си. Но ако решите да им се отдадете с цялата си сила и мощ, тогава е възможно и в следващите месеци да преобладават конфликтните ситуации и лошото настроение.

Девите, които успеят да покажат търпение, смирение и постоянност в действията си, ще се справят с трудностите и в края на месеца ще усетят голямо облекчение.

Стрелец

Скъпи Стрелци, периодът няма да е спокоен за вас. Май няма да е месец, в който е препоръчително да правите големи промени в живота си, било то в личната или в професионалната сфера. Стремете се повече към планиране на целите си през следващите месеци и към овладяване на обстановката, която на моменти ще е доста турбулентна.

Фокусирайте се върху себе си, чувствата си, вътрешния си свят, който може би в последно време е леко разклатен. Струва си да направите равносметка на изминалите седмици и месеци, за това какво успяхте да свършите и какво не. Също така помислете за нещата, които си заслужава да направите в бъдеще, а не да разпилявате сили и енергия за проекти, които не ви носят нищо.

Възможно е през този период да постигнете успехи, но те ще са на цената на много усилия. Към края на месеца може да усетите силна умора от положения труд, пише "Аз жената". Помислете как можете да успокоите тялото и ума си от стреса през последните месеци, за да избегнете опасността от бърнаут.



Още по темата: общо новини по темата: 584
18.05.2024 »
17.05.2024 »
15.05.2024 »
14.05.2024 »
12.05.2024 »
04.05.2024 »
предишна страница [ 1/98 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Трагедия с 5-годишно дете разтърси Благоевград
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Брутално убийство в Силистра 
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: