Трупата на Нешка Робева с новия си спектакъл в Айтос и Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:06 / 14.03.2017
4980
"Споменът за утре" е естествено продължение на хитовия спектакъл на Нешанъл Арт - "Среща в Споменът". Стил, логика и сюжет отстъпват пред емоцията и хаоса. Може би защото спомените не се поддават на дресура, укротяване или дори на елементарно подреждане. Защо и как се появяват - никой не се наема да обясни. Може би защото... обяснение няма.

Спектакъла е изграден на базата на български и световни хитове от близкото и по-далечно минало изпълнени от танцьорите от трупата на Нешка Робева и младата звезда на поп сцената Христо Младенов. Включени са едни от най-емблематичните български песни, както и някои от най- известите хореографски композиции на трупата.

Да видиш фолклор смесен с рок, граовско с танго, етно с джаз заедно с виртуозните танцьори, си е истинско преживяване.... Заслужава си!

И не забравяйте, че единственото богатство в живота, което никой не може да ни отнеме, са спомените....
Спектакълът ще бъде представен в Айтос на 4 април - в Читалище "Васил Левски", 5 април - Читалище "Просвета 1888" - Поморие, 6 април - НЧ "Диньо П. Сивков - 1870 г." - Нова Загора

Началният час е 19. Билети на касите на читалищата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).