Турист разкри коя е държавата с най-много леки жени

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:56 / 05.11.2020
750
Турист отиде на почивка в Тунис и сподели преживяванията си там в блога "Beardach". Той определи страната като "място за алкохолици и жени с леко поведение". Мъжът разкрива, че е бил отседнал в град Монастир.

Той отбелязва, че съвсем не разбирал защо в чужбина говорят лошо за тунизийците, но когато видял какво правят те там, всичко му се изяснило, пише "Blitz".

"Младите жени бяха пияни от сутринта, хвърляха похотливи погледи на тунизийците и флиртуваха с тях. Почувствах се засрамен. В същото време дори не се срамуваха от околните, вярвайки, че там нямат познати и няма и кой да ги разпознае и да разкаже после какви са ги вършили", спомня си туристът.

Той разказва, че излагациите не приключили дори в самолета. 

"Имаше две семейства с деца, които си носеха алкохол, наляха си го в шишетата за бебешки сок и отпиваха от него. Имаха малки деца, но това изобщо не ги притесняваше и се напиха преди да кацнем", продължава ужасен туристът, наричайки четиричасовия полет до Тунис "запомнящ се".

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).