Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тв водещ за Слави: Ако го срещна ще му кажа само "Какво става, чиче?"
Автор: Екип Burgas24.bg 17:36 / 21.06.2020Коментари (3)2744
©
Откакто стана тв водещ, Николаос Цитиридис се сдоби с широка популярност и много почитателки. Гологлавият комик доскоро бе необвързан, но покрай славата е успял да забърше ново гадже. Той сподели в ефира на Би Ти Ви, че от няколко месеца има приятелка, в която е влюбен, макар че още не живеят под един покрив.

Николаос се хвали, че често получава неприлични предложения от различни дами в социалната мрежа. Някои му пращали пикантни съобщения, но други стигали по-далеч и му пускали свои разголени снимки. Цитиридис казва, че е поласкан от женското внимание към него, но няма как да отговаря на такива провокации, тъй като в момента сърцето му е заето. 

За приятелката на водещия се знае, че се занимава с реклама и не е известна в публичното пространство. Срещнали се покрай общи познати и веднага си допаднали като характери и начин на мислене. Подобно на Николаос, младата дама също харесва домашните любимци, но отглежда куче, а не котка. 

Цитиридис неведнъж е разказвал за своята писана Карма, за която се грижи с голяма любов. "Преди се смеех на хората, които наричат животните си "моето бебе", но сега съм готов да си отрежа ръка, крак, какво ли не, само и само да зная, че е добре", споделя Николаос за котката си. Заради четириногата си приятелка той се зарекъл, че никога няма да има общо с момиче, отглеждащо куче, но ето че точно това му се случило. 

Засега водещият и гаджето му още не живеят заедно, но той вече я е запознал с майка си и с всичките си приятели. Така дал заявка, че иска сериозна връзка и не търси еднократни забавления. Всъщност Цитиридис винаги е предпочитал сериозните отношения, а с бившата му приятелка Моника даже стигат до годеж. Той е само на 20 години, когато поднася пръстен на тогавашната си изгора и предлага брак. Двойката започва да стяга венчавка, но в този момент комикът осъзнава, че са твърде млади за такава важна стъпка. "Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава разбрах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж", признава водещият. И допълва, че с бившата му са се разделили без скандали, въпреки създалата се ситуация. 

С днешна дата Цитиридис жъне успех не само в личния живот, но и в професията. Запознати издават, че откакто се подвизава в телевизията, финансовото му състояние се подобрило и той напуснал скромната си гарсониера, местейки се по-широко жилище. Напълно възможно е скоро гаджето му да го последва и да се нанесе при него. 

Междувременно Николаос коментира, че се дразни на изказванията, които го определят като "заместник на Слави Трифонов". "Ако бях такъв, това би означавало, че Слави ще се върне. Не съм му заместник! Да кажеш, че съм "новия Слави" повече бих го разбрал, ама това означава, че ще се наложи да си правя и партия. Представяте ли си всеки водещ да си прави партия?!",  споделя Цитиридис. 

Все пак той открива в себе си известно сходство с Дългия – някога и двамата били с дълги коси и обеци на ушите, и двамата се увличат по музиката. Слави обаче винаги е предпочитал чалгата, докато Николаос се кефи на рокендрола и свири на барабани. "Не сме се срещали досега, но знам, че няколко пъти си е позволявал да говори неща за мен в публичното пространство, които аз не бих изрекъл за човек, когото не познавам. Като го видя, бих му казал:"Какво става, чиче?". Само това – и ще видя как ще реагира", споделя Цитиридис за обидното отношение, което Трифонов демонстрира спрямо него, откакто новото шоу тръгна в ефир, пише "Уикенд". 

За 26-годишния младеж с големи амбиции телевизията се оказала истинско предизвикателство, но не съжалява за направения избор. Постепенно осъзнал, че не е толкова лесно да водиш предаване, колкото му изглеждало първоначално. Николаос казва, че майка му е най-големият му критик, но невинаги се вслушва с съветите й. "Приемам само градивна критика!", шегува се водещият.



Още по темата: общо новини по темата: 1303
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
предишна страница [ 1/218 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ама това нещо има ли го още?Странно.Еталон за бездарие
0
 
 
Цитиридис???? ХАХАХА... ХАХАХА.... ХАХАХА..... Майкоооо!!!!!
с .. . с. с.с .с с. с.с
0
 
 
Маляка , Марш в Малякия!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: