Тя беше сервитьорка, която се превърна в холивудска легенда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:45 / 23.05.2023
687
Шарън Стоун има изключителен живот. Тя е била сервитьорка, модел, холивудска звезда благодарение на произведения като "Първичен инстинкт“ и "Казинo“, а сега е и писателка. Актрисата е потопена в представянето и популяризирането на биографичната си книга "Красотата да живееш два пъти“, в която разказва за някои от най-шокиращите си преживявания. Едно от тях е това, което я вдъхновява да озаглави произведението си и това, което разделя света на " преди и след“. Това, което прави така, че никога повече да не бъде същата.

Преди двадесет години актрисата претърпя масивен мозъчен кръвоизлив, който накара лекарите да й дадат не повече от един процент шанс да продължи напред. Самата тя признава, че се е чувствала много близо до смъртта.

В своята автобиографична книга Шарън Стоун говори и за операцията, както и за реконструкция на бюста й през 2001 г., след като от гърдите й са били отстранени гигантски доброкачествени туморни образувания. Талантливо написана, наситена с удивително чувство за хумор, тази история мигновено привлича почитателите й, които досега не са успявали да надникнат зад външността на тази магнетична звезда.

Шарън Стоун е известна не само със своя талант и красота, а и с откритостта и отказа си да се съобразява с нормите на приличие. Именно тези ѝ качества превръщат автобиографията ѝ във въздействащо четиво. Тук тя разказва собствената си история: път, белязан от победа над болестта, съпроводен с много любов и решимост.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Венко с първи коментар след напускането на Слави Трифонов
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).