Тя може да изглежда крехка, но плува и гали акули

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:04 / 14.07.2022
936
Нина Добрев има крехък вид на фина красавица, но е смело момиче, което не си поплюва да предизвиква не само публиката, но и себе си. Наскоро тя публикува в Инстаграм клип как плува не с делфини, а с тигрови акули.

"Ако ме следвате от известно време, знаете колко много обичам свободното гмуркане с акули. Преди се страхувах от тях, докато не влязох във водата, за да се опитам да преодолея страха си. Тогава разбрах колко незаинтересовани са те от хората. Била съм във водата с толкова много различни видове акули.  Моята мечта беше да плувам конкретно с тигрови акули, която най-накрая успях да осъществя", пише тя.

И добавя: "В този ден имаше 3 представителки на вида във водата. Рокси, която е 5-метрова тигрова акула, беше особено дружелюбна. Забележете, че не сме в клетка. Забележете и колко спокойни са акулите. Те не плуват агресивно, нито се опитват да хапят или нападат. Това е така, защото те са миролюбиви, неразбрани същества. Представени са в медиите като жестоки убийци, но те са точно обратното. Всъщност наскоро имаше състезания по убиване на акули в САЩ - във Флорида, Алабама и т.н. Хората ловуват и брутално убиват тези красиви акули, които просто си живеят, както са създадени. За какво? За спорт, парични награди и хвалби. Това ме отвращава. Толкова ми е тъжно да видя труповете им, изхвърлени на пясъка - ние, хората сме жестоките убийци.

Утре в Алабама има още едно родео за убиване на акули, като на прицел е голямата акула чук. Която е критично застрашен вид. Как може това да е законно? На това трябва да се сложи край сега! И големите компании и корпорации трябва да спрат да спонсорират тези ужасни събития", заявява тъжно актрисата с български корени.

Тя добавя още колко е важен океанът и как заради тези състезания за убиване на акули, те скоро ще изчезнат и океанът ще умре. "Ние се нуждаем от океана, защото той произвежда 70% от кислорода, който дишаме", пише тя.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).