Ученическо писмо от 1969 година е предрекло настоящето ни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:44 / 02.05.2023
551
Във Великобритания откриха писмо, написано от неназована 11-годишна ученичка през февруари 1969 г., което предсказва изобретяването на видео разговорите. Намерено е от реставратор на мебели в стар диван и съдържа бележки на учителя, пише Glasnews.bg  

Съпругът на Роза Бекертън, 67-годишният Питър, намерил пророческото писмо, докато ремонтирал стари мебели за клиент.

Писмото с дата 23 февруари 1969 г. изглежда е написано от 11-годишно момиче, което предсказва какъв ще бъде светът през 1980 г., съобщава Daily Express. Текстът е допълнен с корекции от учителя и коментари, включително заключението "добър“. Момичето прогнозира дигиталната революция и дори използването на Zoom.

В писмото момичето описва завръщането на бъдещия си съпруг у дома от работа.

"Здравей, скъпа", каза ми той. Току-що се обадих на моя приятел по телефона. През 1969 г. телефонът беше квадратна кутия със слушалка на капака. Сега все още е приемник, но можете да видите хората, с които разговаряте, защото има екран, на който се виждат хората. Малко е като телевизор", написа ученичката.

Надявайки се, че авторът на писмото е все още жив, Роуз от Питърбъроу, Кеймбриджшър, решава да оповести находката на Питър публично.

"Когато съпругът ми ми го показа, не можех да повярвам. Казах си: "О, Боже, вижте това". Трудно беше да повярвам", каза тя.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).