Учителка накара ученичка да уринира в класната стая, заради случката момичето стана милионерка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:14 / 27.01.2017
2302
Калифорнийска ученичка получи 1,25 милиона долара обезщетение за това, че учителката й не я пуснала до тоалетната и момичето било принудено да уринира в кофа в класната стая, предаде Франс прес, цитирана от БТА. 

Съд в Сан Диего се произнесе в полза на ищцата от гимназията "Патрик Хенри", която подаде жалба след инцидент през 2012 година. Първоначално адвокатите на ученичката поискаха обезщетение от 25 хиляди долара.

По времето на неприятната случка момичето било на 14 години. Не му позволили да отиде до тоалетната по време на час заради строгите вътрешни правила на учебното заведение. Учителката препоръчала на девойката да отиде по малка нужда в дъното на стаята, ползвайки кофа в дрешник. И да излее урината в мивката.

След инцидента ученичката била подложена на много подигравки от страна на съучениците си, които я довели до опит за самоубийство.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Митичната салфетка на Меси на търг за рекордна сума
"Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
Край! Уволниха Андреа Банда Банда
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...
Тези хора не бива да консумират яйца
Продължава ли да има Филип Буков проблеми със сърцето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).