Уникален концерт на преподаватели и ученици в Музикалното училище

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:58 / 19.04.2017
1497
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Уникален концерт на преподавателите и възпитаниците от Националното училище за музикално и сценично изкуство "проф.Панчо Владигеров" очаква тази вечер почитателите на класическото изкуството.

Заедно на сцената те ще покажат, че наистина могат да бъдат силен екип, ще демонстрират своята съвместна работа, своето приятелство и доверие.

Публиката ще разбере как добрият учител вдъхновява и кара едно дете да даде най-доброто от себе си, да намери себе си, да се развива и да бъде това, което иска да бъде. Преподавателите по специални предмети, със своите превъплъщения за пореден път ще докажат, че за да формират артисти, самите те трябва да са истински творци. Ученици и учители ще покажат, че на сцената пред погледа на взискателната публика всички са равни.

В програмата са включени произведения на Адолф Блан, Шостакович, Офенбах, Джоаким Джахов, Добри Палиев, Рахманинов и др.

Със своите ученици на сцената ще свирят педагозите Златина Пантелеева, Албена Каварджикова, Елена Величкова, Яна Райчева, Радослав Харалампиев, Венелина Дракопулова, Пенка Нейчева, Юлия Ненова и Евгения Атанасова.

В програмата ще вземе участие и Представителен детски хор на Национално училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" с диригент Тодорка Бинева.

Концертът "Заедно на сцената" се осъществява в рамките на проект "На концерт в сряда", тази сряда - 19 април от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).