Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успешни начинания подобряват настроението на една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 08:43 / 09.10.2020Коментари (0)1357
©
Дневен хороскоп за 09.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Бъдете внимателни на работното място и се заемете с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо. Трудно ви е да се настроите за активна работа. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда. Овладейте се и не предприемайте рисковани действия. Сутринта сте гневни на света. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението, с което започнахте деня. Вечерта сте уморени и напрегнати. 

ТЕЛЕЦ

В този ден сте доста разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие, което не ви носи полза. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. До края на тази седмица планирайте задачите си за следващата. Постарайте се през целия ден да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте отношенията си с вашите близки и колеги. На работното място сте разсеяни и изнервени, заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на партньора ви може да доведе до отказ да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

Не се срещайте с непознати хора, които искат да се промъкнат в живота ви, до тайните и до плановете си. Всяка агресия към вашите колеги е във ваша вреда. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на активността ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Разкажете на вашите близки как е минал денят ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават от сега до края на годината. 

ЛЪВ

В удобно за вас време, огледайте жилище, което ви е харесало и преценете дали да го купите, но по-добре да не взимате кредит. На работното място се справяте отлично. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис. Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. 

ДЕВА

Доволни сте от получените похвали, егото ви е надскочило позволените граници и сте обсебени от самочувствието, че сте незаменими, но рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят. Не е изключено да се появят възможности за успешни начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. По-добре е да не обсъждате кредитиране или заем от познати. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. 

ВЕЗНИ

Заемете се с вашите ежеднeвни служебни задължения. На всяка цена се опитайте да промените мнението за колегите си. Намерете нови възможности за изява, защото вече нямате шанс да се развивате. Обмислете плановете си. За съжаление няма да постигнете успех в деловите разговори. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор и сега е време да се разделите. Целта им е свързана с материалните облаги.

СКОРПИОН

Изнервят ви противоречия, породени от запознанства, които са ви наложени, но и са ви разочаровали. Въпреки това ви очаква спокоен ден. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка. 

СТРЕЛЕЦ

Обзети сте от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност, но само ако не е плод на импулсивно решение и е добре обмислена. Не избързвайте, обмислете я отново, за да избегнете бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. 

КОЗИРОГ

Денят ви обещава промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план, но задачите ви ще изостанат, ако имате намерение да обявите си или дата за сключване на брак и да се отдадете на празнуване. През деня се занимавайте с домашните си задължения. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете, се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Всички ваши срещи са свързани с неприятности, заради липса на разбиране от страна на колегите ви, но и заради опитите да ви докажат, че вашите идеи са без значение. Проявете търпение и бъдете сдържани. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. Сами ще ви търсят с настояване да заработите. На работното място стабилизирайте постигнатото. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личния ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. 

РИБИ

Колегите ви проявяват отново завист заради вашите успехи и нарочно се опитват да ви развалят настроението, а вие не се впечатлявате. Осъзнавате, че гневът ви вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете плановете си и започнете изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги. Във ваша полза е да се освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: