Уволненият Милен Цветков прибира 120 бона обезщетение

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:12 / 26.08.2018
21847
Милен Цветков хич не страда от уволнението си от Нова телевизия. След като в края на миналата седмица се разбра, че медиата сваля предаването на чепатия журналист от програмата си, той отсече, че е на море и това изобщо не го вълнува.

"Ще си търся работа през есента, но сега си почивам. Нищо друго не ме интересува", отсече Милен и оклони всякакви покани за медийни изяви. Според запознати, от телевизията са му запушили устата с доста атрактивна неустойка. Най-вероятно той ще получи солидна сума накуп, която според слуховете варира между 80 000 и 120 000 лева, тоест едногодишната му заплата, пише "Уикенд". 

Само ден след като остана без работа, Милен се потопи в южната част на Атанасовското езеро край Бургас, което е известно с лечебната си кал и луга. Журналистът бе заведен там от доскорошния си служител Даниел Петканов. В момента Милен кара отпуската си в къмпинг "Градина", където ходи редовно от няколко години.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Неузнаваема! На 52 изглежда по-добре, отколкото когато се съблече...
Оперирали Цецо Елвиса заради трудова злополука с жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).