Уволниха известна ТВ водеща в Босна, признала в ефир, че е проститутка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:10 / 13.04.2017
1474
Ръководството на популярния в Босна и Херцеговина телевизионен канал Pink уволни една от водещите си, след като тя изпаднала в състояние на безумна откровеност в ефир и си признала, че подработвала допълнително като проститутка, пише в. "Сън", цитиран от "Монитор".

26-годишната Сенада Нуркич си признала, че работи паралелно и нежен ескорт, "за да преживява", и заявила, че не вижда нищо лошо в това. Но ръководството на телевизионния канал, в което тя водела развлекателно шоу, мислело по различен начин и решило да я освободи, независимо от високите рейтинги на предаването.

"Моите клиенти са предимно красавци. Сигурна съм, че някои девойки могат само да си мечтаят за това. Освен това те ми плащат доста пари, подаряват ми скъпи подаръци като например парфюми и бельо", споделя Нурич.

Както разказва самата Нурич, за секс с един мъж тарифата й е около 400 паунда, за групов секс стойността се удвоява. Независимо, че проституцията в страната е забранена, водещата е сигурна, че приятелят й, който е политик, няма да позволи да се стигне до наказание по закона.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).