ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
В какво се крие тайната на "студения метод" при приготвянето на хрупкави пилешки бутчета | ||||||
| ||||||
Бъркаме ли някъде в стъпките до тук? Оказва се, че да. Когато приготвяме бутчета или крилца с кожата, тя трябва да бъде запечатана на студен тиган. Просто подготвяме месото, подреждаме го в тигана, слагаме върху котлона и чак след това го включваме. Кожата ще стане хрупкава и златиста по-равномерно, като това ще отнеме около 15 минути. След това обръщаме бутчетата с кожата нагоре и ги печем за още толкова време във фурната на около 200 градуса. В какво се крие тайната на "студения метод"? Когато ползваме студен тиган, мазнината се отделя от кожата на пилешките бутчета по-равномерно, като така е по-малко вероятно да ги загорим. Освен това не е необходимо да слагаме допълнителна мазнина, пишат The Kitchn, цитиран от lifestyle.bg. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Бутат емблематичния хотел "Мираж"!
16:27 / 24.01.2025
На тези места в Бургас днес няма да има вода
09:36 / 23.01.2025
Дама зад волана направи голяма беля в "Меден рудник"
10:46 / 23.01.2025
Голям проблем с ваучерите за храна!
17:39 / 23.01.2025
Момите ще очакват рози от тези двамата в новия сезон на "Ергенът"
11:14 / 24.01.2025
Бургас изпревари Пловдив по високи цени на недвижимите имоти
12:25 / 23.01.2025
Актуални теми
Абонамент
Анкета