В света на модата: Испанска марка пуска нова колекция пикселизирани дрехи и чанти

Автор: Рени Томович
Коментари (0)
15:44 / 12.04.2023
568
През последните години Loewe спечели култов статус сред феновете на модата благодарение на своите най-продавани чанти "пъзел“ и модерни тренчкоти, пише Daily Mail.

Но сега изглежда, че испанската марка ще раздели купувачите с най-дръзката си колекция до момента: експериментална гама от "пикселизирани“ дрехи.

Най-скъпото облекло в "пикселната капсула“ е светлосин сиутшърт, който се продава на страхотните £1750.

Според описанието на продукта, огромният суитшърт - който е направен до голяма степен от полипропилен - създава ефекта на "2D конструкция" благодарение на неравномерния черен шев, минаващ около страните.

Въпреки че влезе в продажба едва тази седмица, суитшъртът вече получи одобрението на знаменитостите - партньорът на Риана, A$AP Rocky - който го носеше на 35-ия рожден ден на поп звездата миналия месец .

Нещо повече, марката е включила и обрат на тяхната класическа тениска с анаграми - която обикновено струва £325 - в колекцията.

Памучното горнище от £425 включва логото на марката - което е леко пикселизирано, но все още е разпознаваемо - точно в средата.

Междувременно дизайнерите включиха в колекцията и чифт копринени панталони в цвят камила на стойност £1750, които се отличават с "изцяло пикселиран дигитален печат, странични джобове и задни джобове с кръпки“.

В съответствие с непринуденото усещане на колекцията, Loewe преобрази три дънкови парчета - включително дънково яке за £1100, дънки за £825 и мини пола за £625.

Не е изненадващо, че марката също така включи в гамата си култовата си дамска чанта "пъзел“, а Бионсе и Сиена Милър са сред нейните звездни фенове – в гамата.

Но докато кожените чанти обикновено се правят само в един нюанс, това ограничено издание е комбинация от бяло, синьо и черно, за да му се придаде компютъризиран вид.

Това е първата чанта, проектирана от креативния директор на марката Джонатан Андерсън, който се присъедини към марката през 2013 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).