Вдовицата на Шарлопов се дипломира

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:31 / 26.06.2023
1240
Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов - Бояна, вече е дипломиран психолог. Преди дни красивата блондинка се похвали с поредното си завършено висше образование, писа  "Уикенд“. Бояна показа студентската си книжка и как е пълна отличничка - на защитата на дипломната си работа също се е представила без грешка и е получила оценка 6. Вдовицата на милионера вече е дипломиран психолог.

Шарлопова записа второто си висше преди 4 години и успя да изкласи в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски“. От същия университет милионерката има тапия и за микробиология и генетика. 20 години по-късно Бояна стана студентка и за няколко години успя да се изучи. Тя е записала висшето за собствено удоволствие и да се хвали с тапия за психолог.

Красавицата започнала да учи година след смъртта на съпруга си Стефан Шарлопов, който почина внезапно на 5 февруари 2018 г. Любовта между бизнесмена и втората му жена продължи цели 17 години. Запознават се, когато красавицата е на 23, току-що завършила микробиология и генетика в Пловдивския университет.

Започнала работа по специалността си в една от фабриките му, а после се залюбила с шефа си. Бояна му роди 4 деца, а Стефан има и дъщеря Ева от първия си брак. Двете дами не са в добри отношения, макар да се опитват да го прикрият от медиите. Преди година и половина Ева и Бояна разделиха бизнеса на Шарлопов. Вдовицата призна за раздялата, а думите й породиха редица слухове, че двете са се изпокарали жестоко и дори не си говорят.

"При мен останаха всички хотели. Ева взе складове, които имаме в София, и реши да става рентиер. Има други приоритети в момента - две малки деца, които имат нужда от нея. Щастлива е и се радва на семейния си живот. А това е най-важното - да се чувстваме удовлетворени и щастливи. Сега сме в нормални отношения. Решението беше нейно. Ева имаше 16% от бизнеса. Другите проценти са на семейството ми", заяви фамозната милионерка, която обича да е под светлините на прожекторите и да дава интервюта.

Доведената й дъщеря Ева Шарлопова е точно обратното на суетната Бояна. Усмихнатата наследница на Стефан си гледа семейството, децата, бизнеса, домашните любимци и не иска да се въвлича в клюки и интриги.

"Благодаря на всички жълти медии, които толкова живо се вълнуват от живота и отношенията ми с определени хора. Оставам вярна на себе си и отказвам да давам интервюта по тази толкова "актуална тема" така, както отказах да го правя, когато баща ми почина. Не се нуждая от публичност. Който трябва-знае. Бъдете здрави!" – написа Ева след интервютата на мащехата си, която е жадна за внимание, пипомня HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
За тази сватба ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си
Сашо Кадиев се завръща в бТВ
Знаете ли, че докато спим горим калории?
Ути с интригуваща снимка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).